10 snabba med mig!

vanja wikström

Länge sen vi körde en blogglista tycker jag, så let´s inleda veckan med en som jag tyckte var lite rolig – Tio Snabba!

Vilket land skulle du vilja besöka?
Hade siktet inställt på en januariresa till Sri Lanka, men den blir nog tyvärr inte av pga lite olika saker. Hade velat spendera två härliga veckor där tillsammans med Niklas och Iggy.

Niklas har varit där ett par gånger och tycker det är ett fantastiskt resmål. Vackert, bra priser, god mat, bra surf. Både jag och Niklas har dessutom fadderbarn i Sri Lanka som vi hade velat besöka. Men även om inte resan blir av just nu, så hoppas jag att den blir det en annan gång.

 

niklas-malmqvist-tatuering

Vill du gifta dig?
Ja. Vi är förlovade sen 2011 (han friade via ovan tatuering – kreativt värre!) men ingen av oss orkar riktigt ratta ett till projekt som livet är nu. Ur juridisk synpunkt nu när vi har barn + att vi driver flera företag ihop är det nog en god idé dock att göra det, så att man tar lite vuxet ansvar.

Men som ni vet lever vi i nuet och hoppas att resten löser sig, så när vi väl gifter oss blir det nog mer av romantiska skäl än att vi ska plocka vuxenpoäng. Niklas tog upp det förra veckan dock, just att han vill att vi ska gifta oss. Så kanske får vi ändan ur innan Iggy blir tonåring.

 

vanja-wikstrom-hall-inredning-2

Shoppa skor eller väskor?
Skor. Det är vår överfyllda hall dessvärre ett bevis på. Att byta väska (man har ju inrett den liksom) känns lite bökigt, men jag ÄLSKAR hur snabbt det går att förändra en hel outfit bara genom att byta pjucks.

Vilken årstid är bäst?
Hösten är min All Time Fave. Då är det skönast temperatur och man får ha snyggast kläder.

Vad kommer att bli ditt nästa inköp?
En snygg halsduk pga KYLAN som landat. Eller en omelett till lunch på Fikabaren. Eller kanske både och.

 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

vanja-wikstrom-niklas-malmqvist

vanja-wikstrom-nikla-smalmqvist-stor

Vad faller du för hos killar?
Det är inte så många som passerat mitt nålsöga, har egentligen bara haft två kärlekar. Och de har sett helt olika ut, så på utseendefronten verkar jag inte ha någon röd tråd. På personlighetsfronten kan jag dock se ganska många likheter.

Gemensamt för såväl Niklas som kärlek nr 1 är att de har en ”allt är möjligt”-inställning till livet, de är öppna, nyfikna och icke-dömande, kreativa, snälla och omtänksamma in i ryggmärgen – och sjukt jävla charmiga. Båda är helt enkelt riktigt fina och inspirerande mänskor som det har varit och är en ynnest att få dela livet med.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Om du fick äta samma sötsak varje dag, vilken skulle det vara?
Easy peasy! SALTLAKRITS såklart, just nu är jag BEROENDE av den här varianten!

Har du en hemlig talang?
Jag kan jonglera!

Vad vill du dricka varje morgon?
Jag försöker vara så snäll jag bara kan mot mig själv på morgnarna eftersom jag för det mesta är massivt trött, och en sån snällisgrej är att göra en god kopp kaffe till mig själv. Jag har en Nespressomaskin med tillhörande mjökskummare (för övrigt en present jag fått av Niklas, och det var en av de finaste och mest romantiska presenter jag någonsin fått – men det är en helt annan historia), så jag puttar i en kaffekapsel och skummar iKaffe-havremjölk från Oatly, det är min absoluta favoritkombo.

Att ha iKaffe istället för vanlig mjölk är inget veganskt ställningstagande, den är bara SÅ SABLA SMARRIG! Så len, så krämig, så fluffig – så GOD!

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Mitt senaste inköp?
Lördagens GIGANTISKA påse Exotic Snacks – som bara var FÖR rackarns DYR! Som någon skrev på ett humorkonto på Inspirationstagram: ”Varför har Exotic Snacks samma kilopris som kokain?!”. Det är galet pricy alltså. Men Å SÅ smarrigt…

 1. Malin skriver:

  Alltså, du måste testa dessa ifall du inte redan gjort det! SÅ goda, mitt beroende för tillfället 😉

  http://www.exoticsnacks.se/produkt/salmiakmandel-choklad/

  /Kram från en som hittade er YT-kanal i somras och blev som besatt + sen din blogg som är lika bra den! Du är en sann inspiratör på SÅ många sätt, GRYM e du! På riktigt!

 2. Lina skriver:

  Haha det var jag som taggade dig i den naturgodis=kokainprisbilden på instagram! Den är ju för sann… Men så smarrigt ditt godis såg ut iallafall & denna typ av inlägg är så roliga tycker jag! Lite snabb & rolig info så att man lär känna dig ännu mer. Kramis!!! Ha en fin vecka!

 3. ISA skriver:

  Vanja hur kan du ens välja saltlakrits på den frågan!? och INTE choklad?? blir nästan förnärmad hur någon kan välja lakrits.. haha. Men lugnt, jag förlåter dig <3

 4. Anna skriver:

  Vilken rolig lista! Perfekt lunchläsning 🙂
  kan intyga att Sri lanka är magiskt. Var där för snart tre år sedan och reste runt i tre veckor. Det är så vackert och så snälla trevliga människor och underbart.

  Angående havremjölk vill jag tipsa om Änglamarks havremjölk. Den tycker jag är ännu godare än Oatlys och den håller längre upplever jag (du kanske dricker upp din hux flux men ändå..), den så klart också eko och lite billigare. MUMS

 5. Kajsa skriver:

  Vad står vägen för resan till Sri Lanka?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..