ANNONS

TACK hörrni!

/

Processed with VSCO with hb1 preset

Men åååååå vad skönt det var att läsa era kommentarer angående det här med att sova/inte sova på föris! Man känner ju sig liksom lite som en bov för att man ”tvingar” sin unge att INTE SOVA, men om jag hade nåt som helst tvivel kring detta så är det som bortblåst nu, tack vare era stories.

Det verkar onekligen som att det här med att steka dagssömnen is the way to go för vår del, för att få i alla fall NÅGON ynka barnfri timma på kvällen. Och om jag inte var övertygad nog efter responsen på mitt inlägg, så blev jag det i går kväll.

Iggys mormor var nämligen här i helgen, och hon rattade grodan nästan hela söndagen. Vi hade dock glömt säga till henne att han inte längre får sova dagtid, så hon lät honom ta sig en halvtimmaslur. Och han var uppe till strax innan kl 23. PUST.

Nej, no more dagssömn is the shit alltså. TACK för att ni som vanligt stöttar med expertis, erfarenhet och kloka funderingar, love you fina fina blogoliner!

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00