ANNONS

Bästa bronzern!

/

                                                                                            Inlägget innehåller annonslänkar

INVISIBLE ILLUMINATION INSTANT GLOW WATERCOLOR BRONZER lumene

Jag följer upp mitt löfte om att bjussa på mer skönhetstips direkt, för jag har faktiskt nåt på lut som ni inte får missa! Det är ovan produkt från Lumene som heter Instant Glow Watercolor Bronzer. SÅ bra för att snabbt kirra lite snajdig färg i ansiktet vid behov.

INVISIBLE ILLUMINATION INSTANT GLOW WATERCOLOR BRONZER lumene

Som ni vet solar jag inte, och alltså är jag en riktig blekfis. Tycker dock inte att jag passar i Nicole Kidman-looken (som hon däremot ROCKAR) och använder därför solpuder och brun utan sol rätt så friskt. Och nu denna, som blivit en ny favvo.

Processed with VSCO with hb1 preset

Det är en lättflytande produkt, och egentligen kanske den är tänkt att användas precis som den är direkt på huden. Jag brukar dock blanda några droppar i min dagcreme för att få till en nyans som känns bra.

Blir rätt torr i hyn av brun utan sol (plus att jag brukar sova med den, och då måste jag tvätta av den på morgonen = meckigt då jag vanligtvis bara använder ansiktsvatten på morgonen som ”tvätt”), så den här lilla flaskan är perfekt att ta till när jag inte velat/hunnit dra på bus.

Processed with VSCO with hb1 preset
Den smälter ihop med min dagcreme på ett kick (jag blandar ihop dem i handflatan) och håller toppen på huden. Har använt min ett par veckor, och den är superdryg; behövs bara ca 2 eller 3 droppar per gång för att få till en bra färg för min hy.

För er som blir nyfikna hittas flaskan här!

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00