ANNONS

Let´s öppna paket!

/

Processed with VSCO with hb1 preset

Fick ju lite energi av att skriva det förra blogginlägget, så nu har jag plåtat loss litegrann här hemma. Då och då dimper det ner presenter från blogoliner, tubeliner och poddeliner – och nu ska ni få följa med när jag öppnar två av dem.

Vi börjar med det här, TITTA så fint inslaget!

Processed with VSCO with hb1 preset

Blev extra glad när jag såg att det var från Linnea, både jag och Jossan följer henne på Inspirationstagram för vi tycker hon är så grym. Vi har funderat på att beställa den här illustrationen av henne till vår moodboardvägg:

linneaillustrerar

Galet fin! Och så kändes den så mycket Josefin & Vanja liksom. Okej, ska vi kika på vad som låg i paketet då?

Processed with VSCO with hb1 preset

Dels det här ljuvligt fina brevet! Jag och Jossan har fått så himla mycket fin respons på att vi vågat ta klivet och satsa på det vi gör, och att få brev och presenter som de här ger oss SÅ rackarns mycket PEPP!

Processed with VSCO with hb1 preset

Men kolla – BOOBS! Älskart! 20 spänn per sålt print går till Bröstcancerfonden, heja heja Linnea! Så himla fint print, det åker upp på vår moodboardvägg på drömkontoret.

Själv kan jag identifiera mig med boobsen längst ner till vänster – fast spegelvänt. Min högerboob har alltid varit mindre än min vänsterboob. TACK fina Linnea!

Processed with VSCO with hb1 preset

Och nu är det dags för present nummer två. Också sjukt fint inlaget!

Processed with VSCO with hb1 preset

Inuti låg detta magiskt fina print, passar mig som älskar lyxdjunglar perfekt! Kunde inte ta en bättre bild än såhär eftersom pappret var så rullat, måste lägga det i press.

Processed with VSCO with hb1 preset

Men färgerna är underbara, och i printet gömmer sig fåglar, blad och palmer. SÅ fint! Tack underbara Kimberley och Frida för en sjukt fin present. Ska ramas in!

fallondrin

Hittade den här bilden på deras Inspirationstagram, inte exakt samma print men så får ni en bättre uppfattning om hur verket ser ut. Jag blir så sjukt impad av alla kreativa mänskor därute som lyckas skapa så vackra saker. Är så tacksam att jag får ta del av er konst.

Det får bli min pensionsförsäkring helt enkelt; när jag är gammelgädda är ni berömda konstnärer, och då kommer jag sitta på en förmögenhet. TACK.

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00