ANNONS

Från suris till gladis pga Tuvis

/

Processed with VSCO with 5 preset

I fredags vaknade jag med en sån där ”bläääääuuuuuschhhh”-känsla i kroppen. Ni vet, när man inte riktigt hajar varför – men man känner sig ändå som kattskit.

Well, på väg till drömkontoret fick jag syn på den här rara ärtan som stod och poserade mitt i gatan. Tre meter till vänster satt en annan fräsig brutta hukad, med kameran i högsta hugg. Givetvis var det en Dagens-plåtning som jag hade ramlat rätt in i.

Processed with VSCO with 5 preset
Det var min übergulliga Modette-bloggkollega Tuva som höll på att ta bilder, och det var SÅ mysigt att trilla in i henne och hennes kompis Ellen. Jag som hade en sån där ”vill bara gömma mig”-dag fick en massa komplimanger och härlig energi strödd över mig, och huxflux kände jag mig cirkus tusen procent mindre som kattskit.

Att träffa någon som är glad, peppad och ger av sig själv kan verkligen få en hel dag att gå från minus till plus. Det är precis just därför jag försöker vara en sån mänska själv. Men givetvis orkar man inte det jämt, och att då ha turen att springa in i någon annan som liksom kirrar humörbiffen åt en – ja, det är faktiskt guld värt.

Processed with VSCO with 5 preset

Kolla vad lika vi var ha ha! Så tack fina Tuva för att du vände min dag! Jag inspireras dagligen av din blogg och ditt fina Inspirationstagramflöde, så ljuvligt att få ta del av dig även IRL då och då. Kram!

(Bilder lånade från Tuvas blogg)

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00