ANNONS

Fredagstävling – vinn en FuelBox!

/

fuelbox samtalsbox vanja wikström niklas malmqvist

fuelbox samtalsbox vanja wikström niklas malmqvist

fuelbox samtalsbox vanja wikström niklas malmqvist

För att göra denna fredag extra happy bjussar jag i dag på tävling! Den här gången kan ni vinna valfri FuelBox – denna magiska lilla låda, fylld med frågor som gör att du lär känna såväl dig själv som din partner ännu djupare. Finns även i vänskapsversion där frågorna är anpassade efter kompisrelationer. Läs mer om boxarna på FuelBox.se.

För mig och Niklas har FuelBox inneburit många skratt och mycket känslor. det är helt enkelt kärlek i en liten box och i mitt tycke årets bästa (och viktigaste!) julklapp. Läs mer om hur jag och Niklas använt FuelBox här.

fuelbox samtalsbox vanja wikström niklas malmqvist

fuelbox samtalsbox vanja wikström niklas malmqvist

Vinsten är en valfri FuelBox (välj mellan den för vänner eller den för par), och för att ha chans att vinna ska du lämna en kommentar och berätta om vem du vill ge boxen till om du vinner. Till en partner, till en kompis, till en förälder – eller kanske till dig själv?

Lycka till finisar, vinnare utses på söndag!

165
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00