Fredagstävling – vinn en FuelBox!

fuelbox samtalsbox vanja wikström niklas malmqvist

fuelbox samtalsbox vanja wikström niklas malmqvist

fuelbox samtalsbox vanja wikström niklas malmqvist

För att göra denna fredag extra happy bjussar jag i dag på tävling! Den här gången kan ni vinna valfri FuelBox – denna magiska lilla låda, fylld med frågor som gör att du lär känna såväl dig själv som din partner ännu djupare. Finns även i vänskapsversion där frågorna är anpassade efter kompisrelationer. Läs mer om boxarna på FuelBox.se.

För mig och Niklas har FuelBox inneburit många skratt och mycket känslor. det är helt enkelt kärlek i en liten box och i mitt tycke årets bästa (och viktigaste!) julklapp. Läs mer om hur jag och Niklas använt FuelBox här.

 

fuelbox samtalsbox vanja wikström niklas malmqvist

fuelbox samtalsbox vanja wikström niklas malmqvist

Vinsten är en valfri FuelBox (välj mellan den för vänner eller den för par), och för att ha chans att vinna ska du lämna en kommentar och berätta om vem du vill ge boxen till om du vinner. Till en partner, till en kompis, till en förälder – eller kanske till dig själv?

Lycka till finisar, vinnare utses på söndag!

 1. Hanne skriver:

  Hej! Jag vill själv vinna fuelbox, för att rova ihop med min sambo! Tror absolut det kommer förgylla många mörka vinterkvällar efter att vårt barn har somnat:)

 2. Sara K skriver:

  Hej!
  Jag hade behållt boxen själv… Men! Detta för att jag ska kunna bjussa alla jag känner på den. Jag skulle bjuda hem tjejkompisarna och göttat loss i massa härliga diskussioner om högt och lågt i livet. Sen skulle jag och pojkvännen sen 2 1/2 år tillbaka använda den under middagar som ett substitut för det värsta jag vet vid matbordet; mobiltelefoner! Vi skulle bli sådär nyfikna och pratiga som vi var i början, då man visste och ville veta ALLT om varandra. Det är lätt att falla in i gråa, trista vardagsvanor, istället för att njuta av varandras sällskap!
  Trevlig söndag! <3

 3. Härlig tävling!! Ååh vad peppad jag blir.
  Jag är kroniskt sjuk och 90% sängliggande och känner mig som världens tråkigaste fästmö!! Jag och min karl som är världens finaste och som känpar med jobb och att hjälpa mig behöver något nytt att göra – det här var ju HELT perfekt ju! 🙂

 4. Sanna skriver:

  Hej! Som nybliven tvåbarnsförälder så snurrar livet fort fort och det är svårt att hitta både tid och energi till ”riktiga” samtal med min make, samtal som inte handlar om hämta/lämna, sjukdom, blöjor osv… 🙂 Hade varit perfekt att få lite input till andra typ av samtal!

  Vill även tacka för en fin blogg, som jag följt över tre år. Fann dig då jag väntade min första son, du var också gravid med bf cirka 1-2 mån efter mig. Har fortsatt läsa dig titt som tätt sedan dess. Fint att få följa dig och din familjs liv! Du är en härlig glädjespridare!

  Kram

 5. Jessica skriver:

  Hejhejhej,

  Jag skulle så himla gärna vilja vinna denna fuelbox som ska vara till mig och min sambo! blir lätt att mobilerna är det som roar oss om kvällarna men jag skulle vilja att vi drog ner på det och pratade och umgicks istället 🙂 så nu hoppas jag att jag vinner!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..