ANNONS

Ljuvlig tjejmiddag!

/

img_1207

När den vansinniga snöstormen precis bedarrat, för någon vecka sen, så bjöd Jossan på en übermysig middag tillsammans med Lee. En middag som jag höll på att inte kunna komma på, eftersom i princip all lokaltrafik stod stilla pga av snöKAOS, och det fanns exakt NOLL taxibilar att haffa.

Men! VD:n för Lee var en rackarns dedikerad person, så han tog helt enkelt sin egen bil och åkte och hämtade oss som satt strandade i olika delar av stan. Det innebar en sjukt trevlig biltur med massa bra snack, OCH en tjejmiddag som gav SÅ mycket energi!

img_1527

Alla brudarna på middagen var såna stjärnor – trevliga, avslappnade, mysiga och smarta. Inspirerande!

img_1353

De här systrarna alltså… Mira och Thilda! Så genuint genommysiga, och med en sajt som är så full av inspo att den är svår att klicka sig bort ifrån. Jag fastnar JÄMT när jag svänger förbi. Bohemiskt, vackert, oväntat. Spana in den här!

vanja-wikstrom-sara-che-josefin-dahlberg

Med Jossan, och underbara Sara som jag lärde känna i Köpenhamn i somras. Löjligt inspirerande på klädfronten och så sabla gullig!

img_1276

Fina Linn och Petra var också där.

img_1488

Och bubbligaste Maggie – som ÄR PREGGOOOOOOO! Wooohoooo! Hon är just nu i vecka 16 och delar även med sig av sin preggofiering i en podd som hon gör med sin kille – och på YouTube. Kolla in!

img_1364

Forni var också på plats, ett riktigt järngäng alltså! Och vi hade SÅ KUL. Det var en kväll fylld av såna där samtal som är intressanta, på riktigt. Som är spännande, energigivande, gripande. Är så glad att jag får lära känna de här driftiga brudarna, alla har verkligen så mycket inom sig som man kan lära sig av.

img_1397

Förutom att snackasnackasnackaaaaaa spanade vi såklart in de fina kläderna också! Jossan presenterade sina favoriter ur Lee´s SS17-kollektion, och jag föll pladask för den här skinnpajen. Den är beställd och kommer flytta in i min garderob till våren, ljuvligt!

img_1479

Vi åt poké bowls som är snajdi snajdi-hett för tillfället, mycket mumsigt.

img_1210

Och givetvis fanns det ett gottebord att snaska loss på efter maten – det var ju ändå Jossan GODISRÅTTAN Dahlberg som bjöd på middag… Så himla mysig kväll, TACK alla grymma brudar!

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00