ANNONS

Vanjas rimstuga!

/

                                                                                           I stolt samarbete med Bingolotto

Processed with VSCO with hb1 preset

Här sitter jag och är julig! I min familj har vi alltid rimmat på julklapparna, även om det ofta varit hellre än bra. Det viktiga är ju inte att rimmen blir megafräsiga; hellre märkliga och roliga än perfekta!

Kvällen innan julafton har Bingolotto sin uppesittarkväll, och i samband med det har de en rolig tävling som innefattar just julrim. Man deltar genom att spela in ett eget julrim på video och posta det på sin YouTube-kanal, sin Facebook eller sin Instagram, och första pris är att bidraget blir uppvisat under Bingolottos uppesittarkväll (då omkring TVÅ MILJONER mänskor tittar!), vinnaren får dessutom 5 000 spänn att sätta sprätt på. Inte dumt!

[youtube id=”8HRmW5FePKY”]
För att hjälpa er att ”get the creative juices flowing”, har jag därför spelat in ovan video där jag bjuder in er till Vanjas Rimstuga! Mina Snappeliner fick skicka in förslag på julklappar som jag skulle rimma på, och sen live-rimmade jag ihop en massa (väldigt märkliga) små dikter.

Spana in klippet för att få inspiration till att (som jag) rimma hellre än bra. All info om tävlingen hittar ni antingen i videon, eller i beskrivningsrutan under videon på YouTube (dit kommer ni genom att dra igång klippet och sen klicka på videons titel högst upp till vänster i bild).

Lycka till nu – TÄNK om någon av er kammar hem vinsten och får sitt bidrag visat för TVÅ MILJONER mänskor? Oj oj oj vilken stolt blogghönsmamma jag hade varit då…

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00