Locka håret med plattång

locka håret med plattång vanja wikström hår

Okej hörrni, är ni redo för ett hallelujamoment? I snart tre års tid har ju lovat att göra en video där jag visar er hur jag lockar håret med plattång – och NU ÄR DEN HÄR (se längst ner i inlägget)! Jag har ÄNTLIGEN levererat, wooohooo!

 

locka håret med plattång vanja wikström hår

Genom åren har jag fått så sjukt mycket frågor om just mina lockar (tack å bock, tar det som en finfin komplimang) och i videon har jag gjort en utförlig guide där jag visar precis hur det går till – från det att mitt hår är nytvättat och spikrakt, till det färdiga resultatet.

 

locka håret med plattång vanja wikström hår

Såhär ser det ut när håret är klart! Att locka håret med plattång är easy peasy, och det går SNABBT. Man behöver bara lära sig tekniken, så har man fräsiga lockar på nolltid.

 

locka håret med plattång vanja wikström hår

Håret bakifrån! För er som undrar vad jag använder för verktyg så är det en styler från ghd. Har skrivit ett blogginlägg som hittas här om varför jag tycker just det verktyget är så himlans bra.

Just min plattång är en limited edition (ghd släpper en kollektion till förmån för bröstcancerforskning varje år, och jag har en sån), men här (annonslänk) hittar ni en som är precis likadan, fast bara i en annan färg.

 

locka håret med plattång vanja wikström hår

Snajdi snajdi! På fredag ryker håret, så jag får passa på att götta mig så mycket jag kan i mina långa lockar dessa sista dagar…

 

[youtube id=”MOWNCVpI5SI”]
Här är videon! Jag har försökt göra den så pedagogisk jag bara kan, steg för steg. Och hörrni, nu när jag äntligen lyckats få till den efterlängtade ”Locka håret med plattång”-guiden skulle jag vilja fråga er:

 1. Var den som ni ville ha den, eller saknade ni något?
 2. Skulle ni tycka det vore kul om jag gjorde fler såna här guider? Och i så fall, vad skulle ni vilja se?
 1. Emma skriver:

  Bra video! Tack så mycket!
  När du säger att du inte tvättar håret på 10 dagar. Vad menar du med det? Att du inte tvättar med schampo, eller att du inte ens blöter det, dvs inte ens tvättar med bara vatten?
  Jag blir bara nyfiken, för jag vet de som säger att de inte tvättar håret på länge, men så tvättar de håret med balsam. Hur gör du?

 2. Johanna skriver:

  ? höll på göra en ellos beställning medan jag tittade på den här videon. Slutade med att det låg en plattång i inköpskorgen ?

 3. Emma skriver:

  Hurra!!! Jag är en av alla dem som tycker ditt hår är fab och har efterfrågat den här tutorialen. Tack! <3
  1. Den var jättebra, saknade inget.
  2. Skulle gärna vilja se hur du redigerar dina videos, hur du planerar ditt bloggande, din vardagssminkrutin med mera! Det är kul med turorials!

 4. jihaa! supersnyggt! måste lägga min egen plattång på värmning nu o testa =)
  andra guider som vore roligt e kanske en hudvårdsrutin, sminka av o lägga mask..
  youtube har rätt många om du kollar in så du förstår hur jag menar..
  eller en get ready with me, att från morgonen visa all rengöring-smink.
  kram

 5. Så bra och inspirerande video! Kanske en sminkvideo också? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..