Nu ryker håret!

Processed with VSCO with hb1 preset

Just precis NU har jag satt mig i Maggies frisörstol, lutat mig tillbaka och bett henne att: ”klippa av alltihop”. Som ni vet är planen att kirra en tippad page som är längre fram än bak, och helbleka. Är SÅ sugen på detta!

 

vanja-wikstrom-lila-har-l

Nåt sånt här är planen, fast ännu blekare hår.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Tycker min frippa är jättefin, men känner mig lite…tråkig.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Lite…opersonlig. Jag har absolut trivts i det långa ombreblonda håret, men känner att det verkligen, verkligen, VERKLIGEN är dags för en förändring nu.

 

vanja-wikstrom-page-har-2

Googlade ”Vanja Wikström hår” och hittade det här collaget. Och då sög det till rejält i ”klippa page”-tarmen. (Sorryborry för obehagligt uttryck, men ni hajar.) En annan tarm det sög till i (sorryborry igen) var ”färga håret i knasiga färger”-tarmen. Och att då ha helblekt barr som bas är ju perfekt.

 

vanja-wikstrom-har-blond-page

Hittade även det här collaget, och upplevde ett tredje tarmsug (sorryborry x 3). Nämligen detta med att ha rakt hår. SÅ fint ju, när det är såhär kort!

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Så – bye bye ombreblonda barret – tippad blekpage here I come! Uppdatering på frippfronten kommer så fort tillfälle bjuds för mig att plåta loss lite. kan bli i morgon, men kan också bli på måndag. I så fall får ni hålla ut. 😉 Kram!

 1. mia skriver:

  så snyggt, jag har en liknande frisyr och jag trivs så bra 🙂
  ska bli kul att se resultat 🙂 <3

 2. Åh va spännande!
  Det kommer att bli skiiit snyggt! Du passar så bra i det korta;)
  Förstår exakt vad du menar med att känna sig tråkig. Klippte av mitt hår igen och det känns toppen:)
  Kram<3

 3. Zyllah skriver:

  Dina olika frisyrer är fantastiskt fina på olika sätt. Älskar främst ditt rosa hår, och hade jag haft den möjligheten skulle jag absolut testat det. <3

 4. Ida skriver:

  Thank god for Insta stories 😉 Vackra kvinna! Ha en underbar helg! <3 <3 <3 <3

 5. Carro skriver:

  Tipsar om Tess Niva på Paul Mitchells signature salong i Hanmarby sjöstad, hon är grym på hårfärger och gillar knasiga färger! Löjligt bra! Kika in på tessnivas på instagram ?? /Stolt lillasyster

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..