ANNONS

TÄVLING – vinn presentkort hos Indiska!

/

                                                                                           I stolt samarbete med Indiska

vanja wikström

I dag är det ju lill-lördag, och det firar vi med LYXEPYXETÄVLING, hurra! Hela TRE personer kommer nämligen vinna varsitt presentkort på Indiska à 1500 pix.

Indiska har precis släppt kollektionen My Indigo Heart som är proppfull med fina saker på både kläd- och inredningsfronten. Mina underbara mönstrade byxor på bilden ovan är därifrån till exempel…

Processed with VSCO with hb1 preset

…och mina och Jossans nya succéblusar! Har även hittat en ljuvlig maxiklänning från My Indigo Heart som ska med till Bali.

indiska-my-indigo-heart

Förutom en massa snygga plagg innehåller kollektionen också vansinnesfin inredning – kolla ovan bara! Jag började typ svettas en smula när jag var inne på sajten, för jag ville ha ALLT.

Ovan hittar ni några av mina favoriter. Makraméväven och elefantkudden tror jag MÅSTE få flytta in i Bara Vara-rummet, nu när vi ska ta tag i det på riktigt.

vanja wikström

Som ni ser finns det galet mycket fint, och det bubblar verkligen på Indiska nu. De har tagit en ny inriktning, så om ni inte varit inne i deras butiker eller på webben på länge – slink dit! Ni kommer inte ångra er.

Jag som företagarmänska tycker det är så himla kul att se varumärkesresor, och det ska bli så spännande att följa Indiska under 2017. De kommer verkligen att ta mark med sitt nya tänk!

vanja wikström

Men – tillbaka till tävlingen! Såhär gör ni:

  1. Slink in på Indiska och välj en favorit ur klädkollektionen och en favorit ur inredningskollektionen.
  2. Lämna en kommentar på det här inlägget med dina två favvosar.
  3. Det är allt!

Vinnare utses på fredag, lycka till nu mina rara ärtor!

414
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00