ANNONS

Vi säljer vårt marmorbord!

/

Processed with VSCO with hb1 preset

Eftersom vi skaffat nytt soffbord är det dags att säga hejdå till vårt gamla. Tänkte att jag kollar med er blogoliner innan jag lägger ut det på Tradera eller Blocket, så har ni första tjing om någon av er är peppad. Vore väldigt fint om det fick flytta hem till någon av er, tycker jag.

Processed with VSCO with hb1 preset

Bordet är 140 cm långt och 80 cm brett. Höjden är 50 cm. En rejäl marmorskiva (sabla tung är den kan jag lova) på guldiga ben.

Processed with VSCO with hb1 preset

Tänkte att vi gör som så att ni får buda, så hinner alla som är intresserade att vara med. Utropspriset är facila 300 pix. Obs obs obs att bordet måste hämtas hos oss här på Folkungagatan på Söder, vi kan inte skicka det tyvärr.

Buda på bordet genom att skriva summan du kan tänka dig att betala i kommentarsfältet. Det bud som ligger högst i morgon fredag kl 22.00 vinner bordet. Hoppas det hittar hem hos någon av er! 🙂

19
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00