Ja men välkomna!

God morgon hörrni, och välkomna till el bloggos nya värld. Hoppas att alla hittat hit! Det här är det aaaaallra första inlägget jag skriver i denna sprillans färska blogg, så det ska bli spännande att se hur det ser ut när jag trycker på publicera-knappen.
Efter att ha bloggat i WordPress i tre års tid har jag nu bytt till blogg.se, så allt härinne i admin känns lite främmande. Jag vet inte riktigt hur jag laddar upp bilder, hur jag länkar, hur jag gör radbrytning etc – men jag testar runt lite så får vi se resultatet av mina ansträngningar i det här inlägget (som jag hoppas blir läsbart ha ha). 
Ställ gärna om era bokmärken och dubbelkolla med Bloglovin att ni fortsatt får notiser när jag skriver nya inlägg.
Hoppas att ni hade en ljuvlig Alla Hjärtans i går, det hade jag! Ni ska få se ett gäng bilder från gårdagen senare i dag (Helgen I Bilder kommer också snart, ligger lite efter pga bloggflytten), så komsi komsi tillbaka om ett slag så har det dykt upp mer här i el bloggos värld.
Men nu är det dags att dricka upp det sista i kaffekoppen som står framför mig här på (glas! wiii!) bordet och sätta på mig lite kläder, för alldeles strax ska jag iväg på möte. Vi ses på Insta Stories!
 1. skriver:

  Ja men tack 😉

  1. skriver:

   Å vad gulligt, ska kola in – tack!

 2. Linda W skriver:

  Hej hej! Kanske e beyond vad du kan påverka, men nu verkar det inte gå att förstora texten om man läser med iPad, som man tidigare kunde med din andra blogg…

  Kul att det verkar gå så bra för dig och Jossan!

  1. skriver:

   Hmm, nej det går inte att zooma längre. Tycker också det är lite störigt, ska kolla om det går att göra något åt det! Och tack gulle, vad glad jag blir. <3

 3. M skriver:

  Åh, får jag kalla dig kollega då 😉

 4. Älskar att det är lite lilarosa skimmer över hela bloggen, så fint!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..