ANNONS

Happy Monday som det heter

/
God morgon på er, och Happy Monday som det e så poppis att säga här i bloggosfären. Hoppas verkligen att ni får en Happy Monday, det tänker jag ha. Den är proppfull med alltifrån megasuperduperfantastisk hudbehandling (ska berätta mer senare, har hittat en grej som verkligen FUNKAR!) till jobbmöten och poddisinspelning på Drömmis.
Mellan det ska det hinnas med ett fotografuppdrag och lite kvarstående meck med mitt å Jossans AB. Åsså mailen på det. Plus att föris stänger extra early i dag. Hmmm. Småtrixig ekvation, men det ska nog gå.
Är fylld med bra energi efter helgen som var riktigt lovely, nåt som vår fina tradition Helgen I Bilder kommer att visa. Men det blir senare, förmodligen i morgon. I dag tänkte jag mest bjussa på inredning här på el bloggo, för nu har vi röjt runt i vårt vardagsrum igen. Kika in lite senare i dag så hoppas jag att ni känner lite härlig inredningsinspo.
Och hörrni – TACK för alla dofttips som trillade in på förra inlägget! Nu har jag så mycket att sniffa mig igenom på Arlanda att jag får åka dit ett dygn i förväg för att hinna med, grymt! Ser fram emot att hitta parfymen som ersätter Angel, och får bo på min hud de kommande två decennierna.
Ps – De fina illusarna på polaroiderna ovan kommer från blogolinen Miranda. Jag har bloggosfärens mest begåvade läsare, det är sen gammalt.
 
2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00