Lite skräck på morgonkvisten…

…skadar väl aldrig, tänker jag. Man behöver ju vakna till å så. Bjussar därför på de två reklamfilmerna som jag och Niklas gjorde för Bright El! Skrev ju ett behind the scenes-inlägg nyligen – men ni har ju faktiskt inte fått se det färdiga resultatet. Så – tadaaa!
(Och I KNOOOOOW – fulaste skärmdumpen EVERRRRRR på ovan video! Men det bjuder jag på, vaknar ni inte till av skräcken i filmerna, så kanske bilden kan hjälpa er på traven med att få igång adrenalinet… Jag blir i alla fall mycket, mycket rädd.)
 
MOUUHAHAHAAA! Blev ni rädda? #OscarsgalanNästaVa
  1. Alltså ändå goda skådisinsatser tycker jag! *tumme upp*

  2. Amanda skriver:

    Tycker ni spelade riktigt bra! Jag hade dock blivit lite räddare än vad Niklas verkade bli 😉

  3. skriver:

    Ni är så duktiga båda två, och de här twinsen alltså. Wow vad läskiga de ser ut, hatar såna där barn i läskiga filmer.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..