Måndagsmys på Drömmis!

                                                                                        I stolt samarbete med Nescafé
Som ni vet är jag ett stort fan (obs underdrift obv) av det där med att (jaaaa, säg det i kör, ni vet precis:) ”väääärna vardagsgläääädjen”. Ett klassiskt sätt att göra just precis det är att överraska med lyxfika – en helt vanlig måndag, wiiii!
 
Så – det gjorde jag nyligen. På Drömmis, såklart. Jag hade kirrat minisemlor som ackompanjerades av Nescafés nya kaffesatsning Lyx Rund, som faktiskt är framtagen efter just svenskars kaffesmakspreferenser. HUR bra samarbete? Det var inget böl på Drömmis när de här bilderna skulle tas, vill jag lova!
 
Jag bjussade Clara på lyxfika, hon är en riktig powergrrrrrl som rattar en massa spännande projekt – och som dessutom är min å Jossans hyresvärd.
 
Vi gick loss på minisemlorna…
 
…på gokaffet…
 
…och snickesnackade om livet. I väldans mysigt sällskap av…
 
…Claras hund Francis, som var väääääldans sugen på semlorna. Till hans stora besvikelse blev det dock inget semmelsmarr för hans del. Tror inte hans lilla hundmage skulle uppskattat mänskobulle.
 
I kopparna hade vi alltså detta kaffe, som är framtaget speciellt för hur 40% av svenskarna gillar sin java: mjuk, rund och len. Och det var riktigt smarrylarry! Jag tycker kaffe är som godast när det är lite mildare, och inte för starkt och stickigt i smaken. Så gillar man lite mjukare gokaffe är detta helt klart en riktig contender.
 
Ett bonustips (som jag dock inte fångade på bild) är att värma mjölk i micron, och sen putta ner några skedar Nescafé direkt i den varma mjölken. Mmmmmm… Bra och fiffig snabblatte!
 
Kan verkligen rekommendera att överraska kollegerna (även om man bara har EN ha ha) med lyxfika när de minst anar det. Ingen blir ju direkt arg av att bli matad med mys (och bakverk!). Och vid såna spontantillfällen är det ju rackarns fiffigt att alltid ha en Nescafé i skåpet.
 
Kände mig som en riktig kontorshjälte!
 
Och vet ni vad? Nu har ni chans att bli kontorshjältar ni med! Slink in på Nescafés facebooksida vettja, för där kan ni tävla om chansen att skämma bort era kolleger med en rejäl lyxfika; bakverk, smarrylarrykaffe och bra energi utlovas! Tävla här!
 
 1. Mia skriver:

  Åh nej, inte Nestlé nu igen!! Så synd att du stöttar den typen av företag 🙁

 2. Åsa skriver:

  Tröjan! ÄLSKAR din tröja! Vill ha…n u, varifrån? Vilken söt fikahörna du fixat, lyx i sin "enkelhet", härligt:) Ni är så modiga och äkta som vågar satsa på det ni tror på, succén kommer blir megamultisuccé så småningom, som jag tror på dig och N.

  1. skriver:

   Å men tack! <3 Tröjan är från Monki, köpte den för två veckor sen så den finns nog kvar! Kraaaam och tack för alla fina ord å pepppp! 🙂

 3. emzi skriver:

  Nu blev jag ju sugen på semla!

 4. Hej Vanja! Jag vet att ni har en nespressomaskin och jag har precis köpt en, så jag undrar vilka kapslar du tycker är godast? Det finns ju så många olika att välja på! Men jag litar på dig för det känns som du har kaffekoll och att vi har liknande smak gällande kaffe! Kram till dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..