Vinn en drömfrulle!

                                                                                                    I stolt samarbete med Risenta
Att ge sig själv en så bra start som möjligt på dagen genom att käka en smarrig frulle är bra för både hälsan och vardagsglädjen. Jag hoppar aldrig, aldrig aaaaaldrig över frullen, utan ser den som ett sätt att ha det lite extra gött på morgonkvisten.
Och happy clappy news nu till alla er som också älskar att frulla loss på morgnarna – en av er kommer nämligen att vinna ett massivt mumsigt paket från Risenta, fullproppat med härliga frukostgrejer! 
 
Anledningen till tävlingen är att Risenta släppt en ny serie med smarriga frukostprodukter, och jag hittade min favorit på nolltid: en frögröt med mandel, cashew- och pecannötter som tickar alla mina boxar på frullefronten:
 • Snabb som attan att göra (tillsätt bara vatten och koka upp)
 • Innehåller massa fröer och nötter (som jag annars brukar lägga till i min havregrynsgröt från sjuttioarton olika påsar i skafferiet, vilket tar tid å energi – och skafferiplats)
 • Nyttig som attan (inget tillsatt socker, gjord på steel cut oats, innehåller massor av fibrer)
 • Är riktigt smarrylarry! 
 
För mig som är en grötoman av rang är det perfa att få allt man vill ha i sin gröt i en redan färdig blandning!
 
För att ”Vanjifiera” grötblandningen har jag några små enkla tips som jag tycker gör all gröt smarrigare, och det är att:
 1. Koka gröten på mjölk istället för vatten, blir mycket krämigare.
 2. Mosa i en halv banan i gröten under kokning, så får den en smarrig sötma.
 3. Dra i maaaaaaaassor av kanel – och en rejäl nypa salt.
 4. Ät med valfri frukt/bär och varm (eller kall om man föredrar det) mjölk, jag gillar att köra min grötmjölk i kaffemjölkskummaren, det blir supergott och fluffigt!
 5. Ringla över lite agavesirap eller honung

Tadaaaa! Där har ni en GRYMT god grötfrulle!

 
Och nu kan ni alltså vinna dels denna grymma frögröt, men också en heeeeel radda av Risentas övriga produkter – både nyheter och gamla favoriter hittas i dessa lyxiga vinstpaket – så att ni kan skapa en riktig drömfulle därhemma!
Tävlar gör ni på ett tokenkelt vis, nämligen genom att gilla Risenta på Facebook här, och sen lämna en kommentar under det här blogginlägget där ni berättar vem ni helst skulle avnjuta en drömfrukost med.
Vinnaren får ett mail från mig strax efter 26/2 då tävlingen avgörs. Lycka till nu finisar!
 1. Amanda skriver:

  Jag skulle vilja avnjuta en drömfrukost med min pojkvän, som bor 25mil ifrån mig. Så att äta frukost med honom är alltid en dröm!

 2. Jag skulle helst av allt avnjuta en drömfrukost med mina barn – om de kunde njuta en längre stund och inte ha alltför bråttom att starta igång dagen innan klockan ens slagit 8.

 3. En riktig dröm skulle vara att en endaste gång få avnjuta en lyxig frukost utan stress med min man. Eftersom vi båda jobbar oregelbundna tider och min man dessutom ofta är bortrest genom jobbet så känns det som om vi aldrig träffas vid frukostbordet! Det skulle vara så mysigt att få njuta av Risentas produkter tillsammans och eftersom det här inte är någon orealistisk dröm så hoppas jag att den slår in!

 4. Matilda skriver:

  Lätt val! Jag skulle ge min sambo sovmorgon och bjuda över min kompis Stina på lyxfrukost och bebisgos. Det är nämligen tack vare henne och hennes matchmakande som jag alla andra dagar äter frukost med min fina sambo och vår gulliga lilla bebis ?.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..