Inte tvätta håret-gate valsar vidare

Att inte vilja tvätta håret så ofta är något som (som ni ju förstått) engagerar nåt OEEERHÖÖÖRT, så nu har även p5 plockat upp ”nyheten”. Kl 16.45 i dag är jag därför med i direktsänd radio och pratar hårtvättandets vara eller icke vara. Lyssna gärna, ni som vill.
Är det bara jag, eller börjar detta ta orimliga proportioner nu? Jag väntar ivrigt på att både CNN och BBC ska höra av sig.
En bild från Bali får illustrera detta inlägg, mest för att jag tycker jag är snygg på den längtar tillbaka till varmt hav och varm luft när Estocolmo bjuder på vackert men kaaaallt väder. Hade för övrigt säkert inte tvättat håret på en vecka när den togs. 
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!
 1. skriver:

  Jag håller med. Jag tvättar mitt hår högst en gång per vecka, ibland går det 10 dagar. Torrschampo där emellan. Funkar bra och är bättre för håret??
  Om jag inte tränar och blir jättesvettig i håret???️‍♀️

 2. skriver:

  Trodde höst var din favvoårstid? Så längtan efter fukt och värme går inte ihop sig när det är 10 grader och sol i Stockholm (ska bli iaf:)?

  Hur gör du när du är utomlands med håret? Doppar du inte håret i poolen/havet då? Nyfiken! Kram

  1. Nej, det var mest att jag tyckte jag var snajdig på den bilden som jag skrev. 😉 Och jorå, jag doppar huvudet i poolen eller havet, sköljer igenom det efteråt bara med vanligt vatten. 🙂 Kraaam!

 3. Haha, jaha där ser man! Själv skrev jag nån kommentar om det och från den har folk klickat in sig hos mig lite titt som tätt, vilket förvånat mig =P Hoppas det gick bra i radion! 🙂

 4. skriver:

  Åhl va kul, jag ska absolut lyssna!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..