Hej från två världsdelar

God morgon, god morgon! Här har ni ett klipp som ni kan kika på på vägen till jobbet eller så, om ni vill. Det är en vlogg från veckan då Niklas var kvar på Bali – och jag var hemma. Ett hej från två världsdelar alltså, där ni får se dels min mysiga ensamvecka, dels Niklas härliga surfvecka.
Om ett tag ska jag iväg och käka frulle med Glammis-Malin på Nytorget 6. Vi har faktiskt inte hunnit ses sen vi skrev på papprena för GlamMom-försäljningen i början på januari, så det ska bli sjukt kul att hinna prata loss och uppdatera sig på vad som hänt sen sist.
Kram kram, vi hörs snart! Tänkte återkomma under dagen med ett badrumsinlägg, nu jäklar ska vi nämligen göra något åt vårt urtrista badrum!
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..