ANNONS

Bloppis / Vi gör oss av med massa inredning!

/
Som jag nämnde i går har helgen mestadels bestått av att röja å rensa för vår del. Det innebär att vi tagit beslut om att sälja ett gäng grejer. Eftersom jag fått frågor från er om till exempel skåpet och rottingbordet tänkte jag att det ju kan vara fiffigt att tipsa om att vi nu kommer göra oss av med dem – och en hel del annat. Mattan ovan, till exempel.
Vi har lagt upp samtliga grejer på Tradera med utgångspris 100 pix, så jag kommer länka till alla enskilda annonser här i el bloggo. I annonserna hittar ni även acceptpriser, fler bilder samt all information om mått osv.
Den här mattan har legat i vårt sovrum, men vi håller på att göra om litegrann och känner därför att vi vill ha en annan matta där. Det är en ullmatta från Ellos i superfint skick. Ni hittar annonsen här!
Iggys älskade polisbil får stryka på foten eftersom den i princip aldrig används längre (motorcykeln är den stora favoriten). Annonsen hittas här!
Skåpet ryker! Det är superduperfint, men vi har inte plats för det. Här ser ni det med grejer i…
…och här har ni det naket, liksom. Annonsen för skåpet hittas här!
I vårt källarförråd låg den här persiska mattan som vi hade i hallen i förra lyan. Också lite av ett kill your darlings-moment, för den är så sjukt fin och perfekt insliten. Men vi har ingen användning för den, så hellre att den hittar hem hos någon annan.
Annonsen för mattan hittas här!
Den här lampan har jag köpt på en loppis, sjukt fin. Men efter snart två år har den ännu inte riktigt hittat sin plats här hemma, så jag får helt enkelt kill my darlings och låta den slinka iväg till någon annan. Annonsen hittas här!
Även denna Kelim-matta får hitta ett nytt hem. Annonsen hittas här!
Vi säger även hejdå till DET SJUKT SNYGGA rottingbordet, fast det näääästan gör lite ont i hjärtat på mig. Men glasbordet känns klockrent i vårt vardagsrum, och tills dess att vi blivit miljonääääärer med tiotals rum att inreda i hus över hela världen (#AffirmeraAffirmeraaaaa) så har vi helt enkelt inte plats för det.
Vi säljer det för samma pris som vi köpte det för, annonsen hittar ni här!
Det var allt för nu, eventuellt ska vi rensa bort ytterligare några grejer, men vi ska suga lite p de karamellerna först. To be continued!
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!
7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00