ANNONS

Mina bästa vänner i morgonbadet för tillfället

/
Happy Monday på er! När jag badade i morse reflekterade jag en smula över att jag för tillfället har fyra olika duschcremer på badkarskanten. När jag tänkt en stund kom jag fram till att, ja men det är ju liksom inte för tillfället – det är ju alltid så. Vaffödådå?
Jo – det är en del av min värna vardagsglädjen-grej insåg jag. Man vet ju inte vilket humör man vaknar på. eller vilken typ av morgon man får, så därför behövs (yes, behövs) det olika dofter i badet för att liksom parera och göra det bästa av dagens första stunder. Då mår jag bättre.
Ibland vill jag ha ett kraftfullt uppvaknande, med en doft som tar över badrummet och liksom fyller hela kroppen. Då kör jag på duschcremen Melograno från Ortigia. Älskar för övrigt ALLT från det märket (har doftljus, handkräm, rumsparfym med mera).
Dels för att det är naturliga produkter som doftar magiskt, men kanske framförallt för att allt är SÅ SABLA SNYGGT! Det är palmer, geparder, elefanter, påfåglar och djungel. Så sjukt fina förpackningar, och en rejäl dos vardagsglädje.
Känner jag för en härlig doft, men som är lite lättare, använder jag Frangipani Silk från Wera Stockholm. Den doftar lätt, friskt och fräscht av Frangipaniblommor och påminner mig dessutom om Bali där dessa blommor ju låg strösslade över gräsmattan varje morgon. Underbart!
Och är jag inte särskilt sugen på doft alls, utan vill ha ett mjukt och försiktigt uppvaknande, så duttar jag doften Oud från Tangent GC i badet. Den är ekologisk, består av 100% naturliga ingredienser och doftar mjukt och snällt.
Sen har jag faktiskt en egen duschcreme till Fiffi. Starka parfymer hör inte hemma där, så jag kör på den här från ACO som är grym. Supersnäll och mjuk.
Det var det! Då och då (när jag tröttnat) byter jag ut duschcremerna mot nya spännande dofter (Fiffis tvål får dock alltid vara kvar), och det här är helt klart ett härligt sätt för mig att värna vardagsglädjen. Någon mer än jag som varvar olika dofter i duschen för att göra sig själv lite extra glad?
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!
6
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00