Vinn finaste retroprintsen!

                                                                                        I stolt samarbete med Framkalla
Kolla kolla vad flådigt jag pimpat dörren till Iggys rum! Jag tycker det är så sjukt fint att inreda med bilder. Om ni känner detsamma och också blir sugna på att printa ut bilder så tycker jag DEFINITIVT att ni ska spana in min Instagram i kväll runt klockan 21. Då bjussar jag nämligen på tävling i samarbete med smarta appen Framkalla (där jag ju gjort både printsen ovan och den här fina tavlan) som ni garanterat kommer älska. Missa inte! Jag hittas på @vanja_wikstrom.
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..