När man googlar Vanja Wikström…

Googlade på mig själv i går kväll, och fastnade en sekund på de föreslagna sökningarna. De som jag antar (obs vet ej säkert, är ej Googleexpert) är vad som söks på mest, i anslutning till mitt namn. Ganska skojigt, tyckte jag. Ska vi kika?
  1. Vanja Wikström Blogg / Inte så superförvånande kanske.
  2. Vanja Wikström Hår / Ja, mitt hår googlas en hel del har jag förstått. Tar det som en rackarns komplimang.
  3. Vanja Wikström Ögonbryn / Inte så konstigt kanske, med tanke på hur mycket jag bjussade på min upplevelse av att tatuera ögonbrynen. En uppföljningsvideo kommer för övrigt inom kort!
  4. Vanja Wikström Frisör / Ja, magiska Maggie på MOC är en riktig grymming på hår. Tar nog den där rackarns komplimangen på rad 2 och ger den till henne istället. 
  5. Vanja Wikström Gravid Igen / Ojdå! Hur ska jag tolka detta? Som att googlarna hoppas på ytterligare en Wikström Malmqvist-bebis, eller som att jag ätit lite väl mycket saltlakrits på sistone?
  6. Vanja Wikström Bali / Ja, mina Balitips går faktiskt inte av för hackor. Ska knåpa ihop en liten guide inom kort. Även en Portugallien-guide är på g!
  7. Vanja Wikström Youtube / Mmm, jag är ju en sån där ”Youtuuuuber” också. Kanalen hittas här för er som vill se mer av mig och övriga familjen i rörlig bild.
  8. Vanja Wikström Soffa / Vi ÄLSKAR vår grönblåa dröm i sammet, den hittade vi här för er som också e pepp.
  9. Vanja Wikström Halsband / Förstår att det googlas, för jag får EXTREMT många frågor om detta halsband som jag ju alltid bär. Det är min kompis Towa som gjort det, och jag fick det i julklapp av Niklas 2015. Towa jobbar på att skapa en webbshop där hon kommer sälja sina fina smycken, tills dess tar hon emot beställningar via DM på sin Inspirationstagram.
  10. Vanja Wikström Musik / …den kan vara rätt så rackarns svår att hitta, faktiskt. När Spotify förhandlade om sina kontrakt för några år sen försvann mina låtar därifrån av någon anledning. Nåt jag faktiskt tyckte var rätt skönt just då, eftersom jag (tyvärr) inte tycker den platta jag släppte blev särskilt bra. Men nu har jag börjat känna att det ju faktiskt vore kul om den gick att hitta, så jag kanske ska maila mitt gamla skivbolag och kolla om de kan få upp låtarna igen? Hmm. Om ni är nyfikna kan ni slinka in här å lyssna på en låt jag skrev till Niklas när vi hade varit tillsammans nåt halvår. Han fick den av mig i Alla Hjärtans Dag-present.
Det var det!
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..