Babysister stop and listen, if only for a while

Hurra, hurra, hurra, HURRAAAAA – för i dag är det min megafantastiska lillasysters födelsedaaaaag! Hon slank in i familjen när jag var 14 år gammal, och var det sötaste jag någonsin sett. Det är hon fortfarande. Klok, kompetent och sabla rolig är hon också.
 
Hedrar henne en smula extra här i el bloggo genom att posta en låt jag skrev till henne när hon var 18. Den heter ”Mini”, eftersom det är hennes smeknamn. Den handlar om hur sabla cool hon är, denna fina mänska. Så stolt å glad att jag får vara hennes storasyster. Love you Mini!
Klicka gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!
 1. skriver:

  Så himla fin❣️ Din lilla syster har ett minne för livet?

 2. Astrid skriver:

  Sååå fin text och din sångröst är bara för mycket <3

 3. Amanda skriver:

  Så himla fint och personligt <3
  Grattis i efterskott till Stina!

 4. skriver:

  Hur härligt vore det inte om du släppte lite nya låtar ??

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..