ANNONS

Ett sötstarkt söndagstips

/
Halloj hörrni, hoppas ni haft en magisk SUNday i det galet fina vädret! Det har jag/vi, därav det obefintliga bloggandet i dag. Men! Nu har vi landat här hemma efter dagens eskapader, så nu tänkte jag i alla fall bjussa på ett litet söndagstips – nämligen min nya obsession: ingefärskolor!
Förr i tiden hade jag och Niklas dille på såna, då köpte vi dem alltid i asiatiska butiker. Det var dock ett par år sen. Men nyligen upptäckte jag att Renée Voltaire börjat göra ingefärskolor, och de är SÅ smarriga!
Jag är en sån där som tycker att det är fullkomligt POÄNGLÖST att titta på en serie, gå på bio eller liknande utan att få snaska på nåt. Och eftersom jag å Niklas tittar på serier varenda kväll så blir det liksom ohållbart att trycka ner 400 gram lösgodis i magen 7 gånger i veckan. Och då kommer dessa fiffiga kolor väl till pass.
De innehåller såklart en maaaassa (rör)socker, så SÅ himla mycket bättre än salta fiskar är de väl egentligen inte. Men grejen är att ingefäran gör dem så spicy att det liksom knappt GÅR att äta fler än ett par tre stycken åt gången. Och DET är rackarns bra för mig som annars alltid äter tills dess att jag mår illa. (Då väntar jag tills illamåendet sjunkit undan, och sen går jag på gottet igen. #InteSåHälsosamtIKnow). Dessutom är de veganska och glutenfria, kanske kan vara bra att veta?
De finns i smakerna Coconut, Mango och Peanut. Och min rangordning är som följer:
3) Vi börjar nerifrån för spänningens skull! På tredje plats kommer Peanut. De är goda, men köps endast i nödfall om de andra smakerna är slut.
2) Coconut. Den söta kokosnöten och den starka ingefäran = smarrylarry kombo!
1) Här har vi vinnaren – MANGOOOO! Absolut godast, no doubt. Fräsch, söt smak som är PERFA ihop med ingefäran. Nom nom…
Sådär, det var kvällens tips!
Tryck gärna på hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!
5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00