ANNONS

VÄLKOMNA FINASTE BLOGOLINER!

/

Ja men hallå där, och välkomna till såväl mitt som ert nya hem! Från och med i dag hittas alltså jag och el bloggo här på Metro Mode, nåt som känns SÅ kul! Dels får jag ju en massa nya grymma bloggkollegor att inspireras av, och dels känns Metro som en spännande plats med en massa roliga kanaler där jag förhoppningsvis kan utveckla både bloggen och nya projekt.

Nåt annat som hittas här inom kort (senare i dag eller i morgon) är Jossan – för GIVETVIS har vi flyttat hit till Metro tillsammans. Vi som duo ser också fram emot att kunna göra roliga saker ihop i Metros kanaler. Kommer bli toppen!

Det enda som inte är toppen är att det ÄLSKADE hjärtat under inläggen försvinner, för något sånt har de inte här. TYVÄRR. Har ÄLSKAT det där hjärtat, för det har verkligen gett mig en SÅ bra kompass kring vad ni tycker är intressant att läsa om. Så jag sörjer hjärtat monumentalt. Har dock bett Metros teknikavdelning att kika på det så att vi förhoppningsvis kan få till ett hjärta även i den här bloggen. Vore ju gött.

Men men, nu vet ni alltså vart bloggflytten gick (Åsa – är du förvånad? ;-D). Hoppas vi alla ska trivas här. Hojta om nåt känns lurigt med bloggen (textstorlek, font, mobilfunktionalitet etc), det kan ju vara lite svajigt i början innan jag fått till allt precis som jag och ni vill ha det. Obs att de gamla inläggen har ett litet å lurigt typsnitt, men de som skapas from nu ser ut som det ni läser nu. 

Välkomna till Metro, nu kööööör vi!

23
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00