MAXIKLÄNNINGAR, SOLISAR OCH EN SATANS MASSA SPF

Morrn morrn! CHIC har gjort en intervju med mig på temat resor å semester, så om ni vill få lite inspo och veta vad jag svarar på följande frågor (bland annat):

  1. Bästa resan jag gjort?
  2. Var drömmer jag om att åka?
  3. Bästa resminnet?
  4. Vad packar jag alltid ner i resväskan?

…så tycker jag att ni ska klicka in er här! Vem vet, ni kanske får värsta braiga tipset på nåt ställe att besöka? Att fylla på listan över härliga platser att besöka är ju aldrig fel. Och hörrni – på temat semester har jag och en driftig blogolin en härlig rabattkod att bjussa på i nästa inlägg. Stay tuned!

SparaSpara

SparaSpara

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..