LITE RÖSTFISKE BARA

La Lindas megasuperduperförträffliga branschorganisation för oss som jobbar med sociala medier har nu lanserat ett eget pris – Stora Influencerpriset – och jag tänkte ödmjukast be er att gå in och nominera mig, ni som tycker att jag eventuellt borde ha en flådig pokal (hmm, är det ens en pokal? En glasstatyett som i Mästerkocken kanske? Eller en guldpläterad selfie?) i bokhyllan.

Det finns lite alla möjliga kategorier, och man behöver inte nominera någon i alla. Det räcker med de man tycker passar. Själv tycker jag att kategorierna Årets Varumärke, Årets Business och Årets Influencer känns mest relevanta för mig. Men ni får såklart välja själva.

Skulle bli VANSINNESGLAD om ni ville gå in här och nominera mig (och andra ni tycker ska få lite lovely uppskattning såklart)!

  1. Gjort! Nu håller jag tummarna för dig! Kram!

  2. Hoppas det inte var för over-the-top att nominera dig i ALLA kategorier.. ?????

    1. MEEEENNNN! Johaaaaannaaaaaaa! Din lilla rackarns GULLPLUPP! <3 <3 <3 <3

    1. Oj! Svarade två gånger ser jag nu! Så blir det när man blir SÅ glad! 😀 Nu är det tre gånger dessutom mouhahahahaaaaa!

  3. Nu har jag röstat & håller tummarna att du vinner – du är grym!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..