EN JOBBDAG SOM GÅR TILL HISTORIEN SOM EN AV DE BÄTTRE

Det här FASANSFULLT eminenta gänget käkade jag lurre med i dag: Frida Boisen, Louise Bratt Tidmarsh, Jenny Strömstedt och Elaine Eksvärd. Givetvis var detta det smått hemlighetsfulla mötet jag nämnde i gårdagens Veckan Som Kommer. Jag är SÅ happy clappy-glad över att få berätta vad sjuttsingen vi pysslade med, för jag är nästintill ORIMLIGT stolt att få vara en del av detta.

Över en rackarns smarrig lurre på Miss Clara pratade vi ihop oss om…

…nomineringarna till det vansinnigt fina priset Årets Inspiratörsmama – vi agerade nämligen jury! Årets Inpiratörsmama är ett pris på Årets Mama-galan som läsarna kommer att få rösta fram. Vi i juryn var ansvariga för att hitta de som skulle nomineras; ett riktigt rackarns lyxepyxeuppdrag måste jag säga.

För det finns SÅ många mamas därute som får oss andra att tänka till, reflektera, omvärdera, skratta, gråta – ja, mamas som berör helt enkelt. Och att få sitta med ovan grymma gäng och diskutera fantastiska kvinnor – ja, det är ju en jobbdag som kommer gå till historien som en av de bättre helt klart. En riktig kalasära!

Riktiga grymmingar till mamas att nominera hittade vi också, och det ska bli spännande att se vem av dem som vinner priset i höst. Ser fram emot att få grattiskramas på Årets Mama-galan i november.

En extra bonus med lunchen var att få träffa Jenny Strömstedt. Hon har varit en av mina kvinnliga förebilder sen jag såg detta och föll pladask för hennes pondus, humor och värme. Har ju pratat en hel del om min löööv för denna kvinna i podden, och därför var det såklart extra kul att även hon var med i årets jury.

BRA RACKARNS DAG, helt enkelt. Hoppas ni också haft en sån!

 1. Lovisa skriver:

  Åh låter som ett helt fantastiskt uppdrag, vilken rolig dag!

  Jag har faktiskt haft en bra dag idag och det känns SÅ skönt! Efter en månad där allt bara känts skit (problem med kompisar, mycket i skolan osv) känns det som att det äntligen börjar vända och jag är glad på riktigt igen! Hade körlektion, åt lunch med mamma och jobbade ett pass på jobbet med mina bästabästa kollegor!

 2. Tack själv för en helt fantastisk juryduty! Det här var kul!

 3. Åsa skriver:

  Superpower på denna jury! Så kul att du är med, din visdom, glädje och ditt otroliga driv passar så bra här. Roligt att du gör så mycket olika saker, även om det känns som att du har en röd tråd genom allt du genomför, respekt, say no more:)
  Gillade ditt fina veckoinlägg, Det är inte många bloggare som kan skriva s långa inlägg och ända f en att vilja läsa hela snabbt och fort för att det är så bra. synd på mattan till sovrummet:( Skriv gärna om hur ni skulle vilja få till det med er lgh, hur nu tänker och vilket upplägg ni har. Tror det är precis som du säger, ni måste fokusera på just det en viss tid. Är ni alltid överens om vilken stil/möbler osv ni ska skapa?! Vilken lyx isf:) Om inte, berätta på vilket sätt. Ha en fortsatt fin vecka! Kram

  1. Tack bästaste Åsa! <3 Blir rackarns GLAD ska du veta, himla fint! 😀 Ska berätta lite mer om vår inredningsfilosofi, kommer! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..