ANNONS

JAG FÖRBLIR EN BLONDIE + UNDRAR ÖVER ERA SEMESTERPLANER

/

Happy happy Friday som man brukar säga i bloggosfären i dag – och tack för gensvaret angående min frippa. Jag kör på det som ni också tycker – vi behåller det blonda ett tag. Kul!

Nu ska jag gå igenom bilderna från min och Niklas date night i onsdags, ett inlägg om den kommer upp senare i dag. Vi hade det oförskämt mysigt faktiskt.

Förresten, en fråga: Hur många av er har gått på semester än? Vi jobbar denna vecka och delar av nästa, sen bär det av till Portugallien på fredag, och sen är det fri lek tills mitten på augusti. Hur ser era somrar ut? Berätta! Vore sjukt mysigt att få höra tycker jag.☀️

28
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00