JAG FÖRBLIR EN BLONDIE + UNDRAR ÖVER ERA SEMESTERPLANER

Happy happy Friday som man brukar säga i bloggosfären i dag – och tack för gensvaret angående min frippa. Jag kör på det som ni också tycker – vi behåller det blonda ett tag. Kul!

Nu ska jag gå igenom bilderna från min och Niklas date night i onsdags, ett inlägg om den kommer upp senare i dag. Vi hade det oförskämt mysigt faktiskt.

Förresten, en fråga: Hur många av er har gått på semester än? Vi jobbar denna vecka och delar av nästa, sen bär det av till Portugallien på fredag, och sen är det fri lek tills mitten på augusti. Hur ser era somrar ut? Berätta! Vore sjukt mysigt att få höra tycker jag.☀️

 1. Amanda skriver:

  Hela den bilden är så WOW!

  Under sambons semester ska vi tillsammans åka till Santorini en vecka med hans familj och även campa utanför Landskrona med min familj. Ser nog mest fram emot campingen faktiskt, vi ska bland annat cykla på Ven och besöka något slott som vi har som tradition att göra. Utöver det ska jag bara göra sådant som jag mår bra av! Är ju fortfarande sjukskriven för ångest (börjar dock se slutet på tunneln nu!!!) så har massa tid för att läsa böcker, ligga i solen, spela tv-spel och massa andra må-bra-saker!

 2. Elin skriver:

  I år har jag och min kille fått turen att låna en husbil i sommar! Så vi ska husbila från Umeå ner till Kalmar.

 3. Elin skriver:

  Såg sjukt mysigt ut där på Timber. Måste försöka ta mig dit i sommar! Mina planer är ganska flytande. Går på semester vecka 29 och då ska jag vara ledare för en grupp barn på stadium sports camp i Norrköping vilket jag varit några somrar. Då hakar en på barnen när de testar på en massa sporter (i alla fall i Multi som jag är ledare i). Sedan ska vi hänga med familj och vänner, fira 25 år i livet och ha släktträff. Dessutom ska jag på havandeskapspenningsledighet och fortsätta grädda knodden i magen 🙂 Hoppas ni får en fantastisk sommar och ledighet!

 4. Emelie skriver:

  Jag har en vecka kvar på förskolan jag jobbar! Blir också den sista veckan helt och hållet eftersom att förskolan stänger igen vilket känns sorgligt! Men ska bli så otroligt skönt med semester och spännande att se vad det blir för ny jobbupplevelse till hösten! Kommer åka till landet på södra gotland nästa helg där jag blir kvar i upp till tre veckor, kanske lite kortare för att åka hem och hänga med vänner som är i stan eller till någons landställe kanske! Annars är planen en liten roadtrip på västkusten för att hälsa på vänner och släkt och hänga ute på styrsö med faster och ta många dopp i det salta havet! Underbart med Portugal! Låte avis må jag säga! Nu verkar ha det så fantastiskt bra där!!

 5. Anni skriver:

  Vi ska carpa föräldraledigheten till max! Så vi planerar att klippa ihop semestrar och föräldraledighet till 2 månader i Italien. Så GÖTT!
  Väldigt sugen på att åka till Portugal någon gång, ser alltid så grymt härligt ut när ni är där!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..