VILKA ÄR NI?

 

Finaste, finaste blogoliner! Har sett ett inlägg hos både Angelica och Claudia som jag känner att jag bara MÅSTE skriva jag med, och det är ett inlägg som handlar om att lära känna ER bättre. Ni har ju ruskigt bra koll på mig, och jag har nog rätt bra koll på (i alla fall en del av) er också, men jag vill gärna veta mer mer meeeer.

Så snälla rara, det vore så ENORMT KUL om ni ville svara på någon eller några av frågorna nedan, behöver inte alls vara alla! Ta den/de som ni känner för och svara i kommentarsfältet:

Hur gammal är du?
Har du barn?
Var bor du?

Hur länge har du läst min blogg?
Hur hittade du bloggen?

Hur ofta läser du bloggen?
Vad är det bästa du vet?
Vad är det värsta du vet?

Vilka inlägg tycker du är roligast?
Ett inlägg som jag kommer ihåg är…
Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen?

Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
Vad jobbar du med/pluggar du?
Nämn 2 andra bloggar som du läser?

I dag åker jag och grodan till mormor där vi ska stanna en vecka. Tänker att det vore så sjukt kul att få roa mig med att läsa era svar på tågresan dit.?

SparaSpara

SparaSpara

SparaSparaSparaSpara

 1. Chloé skriver:

  Jag är 23 år och har två döttrar vid namn Patricia 5 år och Cecilia 3 år och då har jag en son som heter Theodor 6 månader. Jag bor i Stockholms län med barnen och min man. Jag har läst bloggen i ungefär två år. Jag är en konditor och har ett eget bageri i Italien och Spanien. Det bästa jag vet är att vara med familjen och det värsta är når vänner sviker en. Förresten så heter jag Chloé

 2. Sandra skriver:

  Jag är 26 år, barnfri, bor i Göteborg och jobbar som psykolog. Hittade dig via Gravid vecka för vecka på YouTube eftersom jag var nyfiken på kejsarsnitt, och i samma veva hittade jag din blogg som jag sedan dess läst till och från. Det bästa jag vet är att gå och lägga mig sent med vetskapen att jag inte behöver passa någon tid dagen därpå. Det värsta jag vet är djurindustrin. De roligaste inläggen är de som har med INREDNING att göra! Jag vill ha fler, fler och fler, får aldrig nog! Jag skulle nog inte komma fram om jag såg dig på stan, för jag vet inte riktigt vad jag skulle säga. Två andra bloggar jag läser är jennymustard.com och pickuplimes.com 🙂

 3. 25 år. Har inga barn, det får vänta några år till hehe. Jag studerar i Västerås. Det bästa jag vet är att åka ut med båt på havet och leta efter en bra solklippa

 4. Åh, jag säger som Amanda här under – var lite sen på att läsa detta inlägget (har vart full rulle med festivaler och resor – klagar inte dock, hehe) men tänkte ändå det vore kul att svara på denna! Så får hoppas du ser även äldre kommentarer 🙂

  Hur gammal är du?
  – Ganska nyss fyllda 27 år
  Har du barn?
  – Nej inte än 🙂
  Var bor du?
  – Hornstull, såå härligt!
  Hur länge har du läst min blogg?
  – Sen i början på 2016 när jag i samma veva började lyssna på er podd efter ett tips av en bekant 🙂
  Hur hittade du bloggen?
  – Hehe, lite före i svaren där, men som sagt så hittade jag er podd från en vän, och på den vägen började jag också läsa både din och Josefins blogg!
  Hur ofta läser du bloggen?
  – Så ofta jag hinner. Vill gärna gå in varje dag men på något magiskt sätt försvinner dagarna som ett poff (?) – så det blir kanske att jag går in ca 2-4 ggr i veckan och catchar up!
  Vad är det bästa du vet?
  – Åhh så svårt.. Men det första jag kom att tänka på var att jag älskar när man slår upp en månads-överblicks-sida i kalendern och att den är fullproppad med massa roliga saker, typ som resor, fester, events eller bara kompis-dejter. Älskar att se fram emot saker och boka in massa kul! (Men notera också att ibland när det blir lite för mycket, eller bara i vissa perioder, så älskar jag också att bara ha det helt tomt å bara chilla.. hehe)
  Vad är det värsta du vet?
  – Att flyga långt, fyfaaaan vad tråkigt och obekvämt det är, och att jag flyttat till Stockholm från Göteborg – så mina allra bästa vänner bor så himla långt bort.. Och sen även hörlurs-sladdar som trasslar in sig i allt samt att jag inte kan se en hel film på kvällarna utan att somna… suck!
  Vilka inlägg tycker du är roligast?
  – Älskar inrednings-inläggen! Och smyckes-inläggen + Momspo-inläggen! – Du har så fin stil!! Och alla inlägg från när ni är ute och reser 😀
  Ett inlägg som jag kommer ihåg är…
  – När du skrev om er GlamMom-resa!
  Vad skulle du vilja ha mer av i bloggen?
  – Hmm tänkte typ inredning, men det har du ju börjat posta rätt mycket om nu så det är kul! 😀 Men sen även kanske lite mer outfits! Och kanske lite mer guider, vet inte riktigt vad men kanske guider till bra frukost/lunch/middags-ställen i stan eller liknande, alltid kul och användbart med guider tycker jag!
  Vad skulle du vilja ha mindre av i bloggen?
  – Är väl inget jag skulle vilja ha mindre av, men spontant så kan jag ibland tycka att ”helgen i bilder” – inlägget kan vara liiiiite för långt ibland, hehe (svårt att hinna läsa hela i ett svep ju innan livet kommer emellan!)
  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  – Åhh jag hade verkligen velat gå fram, men vet inte om jag hade vågat! Känner alltid ”men vad ska jag säga!?” å så blir jag blyg å nervös, hehe.. Men ser jag dig så hoppas jag att jag bara gör det!!
  Vad jobbar du med/pluggar du?
  – Har pluggat till byggingenjör (faktiskt därför jag flyttade till Stockholm), och nu jobbar jag som VVS-konsult!
  Nämn 2 andra bloggar som du läser?
  – Josefins och Kenzas

  1. Jag läser med gläääädje alla kommentarer, även de sena! ;-D TACK för att du svarade, så HIMLA KUL att läsa! <3

 5. Amanda skriver:

  Nu vet jag inte om du fortfarande läser dessa kommentarer (är imponerad över mängden som nappade!) men jag tänker att jag skriver ändå 🙂

  Hur gammal är du?
  -Jag fyller 22 i december, är alltså född 1995! 🙂

  Har du barn?
  -Nej, men jag vill gärna ha om några år! 5 säger sambon men är inte säker på om jag (som ju ska bära på dem) vill ha fullt så många 😉

  Var bor du?
  -Borås!

  Hur länge har du läst min blogg? Hur hittade du bloggen?
  -Tar dessa två i samma svar. När jag en gång klickade mig runt på youtube hittade jag ett klipp där du och Niklas 2015 skulle köpa julklappar till varandra på Tradera. Jag tyckte er kanal var mysig och genom den hittade jag även din blogg och senare även poddisen. Sen dess är jag fast, haha! 😀

  Hur ofta läser du bloggen?
  -Växlar mellan att läsa bloggar varje dag till inte alls beroende på hur jag mår och vad jag orkar. När jag är inne i en bloggperiod läser jag alltid din blogg och kommenterar även gärna 🙂

  Vad är det bästa du vet?
  -Just nu är det att spendera en fredagskväll ensam framför en bra film/serie/youtube med ett tända ljus, vin, mango och linschips. Myyyys!

  Vad är det värsta du vet?
  -Personer som utnyttjar yttrandefriheten till att kränka och såra andra. ”Jag säger bara min åsikt” är en fras jag spyr på. Kokar bara jag tänker på det nu haha…

  Vilka inlägg tycker du är roligast?
  -Vardagsinlägg, helgen i bilder och om er ursnygga inredning!

  Ett inlägg som jag kommer ihåg är…
  -Detta glömmer jag aldrig: http://vanja.metromode.se/2017/04/10/2017_april_nu-ar-det-jag-som-fulgrater/ <3 <3 <3

  Hade du kommit fram om vi sågs på stan?
  -Ja absolut! Tror dessvärre inte att chanserna till att vi skulle stöta på varandra är särskilt stor, haha. Besöker väldigt sällan Stockholm 🙂

  Vad jobbar du med/pluggar du?
  -Jag är fortfarande sjukskriven men igår tog jag ett stooort steg och sökte två jobb (städ). Jag är nervös, rädd men framförallt enormt taggad på att komma tillbaka till ett "normalt" liv igen!

  Nämn 2 andra bloggar som du läser?
  -Egoinas och Kenzas.

  <3

  1. Amanda! SÅ kul att läsa dina svar, känns ju verkligen som att vi känner varandra en smula. <3 GULLE!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..