D Ö D S T R Ö T T

Heeeeeeeej hörrni! Jag e DÖDSTRÖTT. Har haft LIVETS dag, men är helt rackarns slut. Så jag får berätta om den här fantastiska dagen i morgon istället. Förhoppningsvis finns det någon liten paus under inspelningarna så att jag kan uppdatera er, för ni MÅSTE få följa med på det här magiska äventyret!

Såg att många har hängt med på Stories, superkul! Gör gärna det resten av veckan också, så ska jag försöka visa lite ”live” hur det är att filma.

Nu ska jag tvätta bort mitt (superfina!) filmsmink, och krascha i sängen. Kram, så hörs vi i morgon!

 1. Emely skriver:

  Låter ju helt fantastiskt, man blir ju själv lite sugen på att skådespela ? Är orimligt nyfiken på vad detta är för något, väntar med spänning på att få veta! Är övertygad om att det kommer bli galet bra❤️

 2. Amanda skriver:

  Följer dina insta stories med spänning!

 3. Johanna skriver:

  Så kul att följa dig på stories! Du är så bjussig! TACK! <3

 4. clara skriver:

  Åh vad kul ska bli spännande att läsa! Kram

 5. Så pepp på uppdatering om dagen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..