ANNONS

VAD ÄR DET VI SPELAR IN EGENTLIGEN?

/

Men god förmiddag! Just precis nu sitter jag just precis såhär i min soffa. Överallt omkring mig är det massor med folk, och Bara Vara-rummet håller på att byggas om till sovrum. I dag ska vi nämligen filma hemma hos oss hela dagen. Rätt skönt rent logistiskt (har inte orkat byta om från mina myskläder he he #SköntAttVaraLatmask), och himla kul egentligen – tänk vad skoj att ens hem finns på film, ju.

Den här fredagen ska vi hinna med de sista två filmerna. Och nu kan jag berätta lite mer om vad det är vi gör. Som jag tidigare nämnt görs filmerna för klädkedjan JC, och det är alltså fem små minifilmer totalt som ska spelas in. De är som en liten följetong där man får hänga med en karaktär genom olika situationer. Och jag spelar alltså huvudrollen, karaktären man får följa.???

Jag får inte berätta mer om själva innehållet, men det är en så himla fin idé som filmerna utgår ifrån och jag är verkligen stolt över att få vara en del av det här. Älskar hela idén också med att vi som spelar i filmerna inte är modeller, utan ”vanliga dödliga”. Skulle gärna se mer sån typ av reklam.

Nu ropar Janina att det är dags för make, så nu måste jag slinka. Wish me luck!

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00