TVÅ RIKTIGT, RIKTIGT BRA TIPS

Jag har ju känt mig väldigt fint sminkad under inspelningsdagarna som ni vet, och GIVETVIS har jag snappat upp några tips från Janina som jag känner att jag bara mååååste förmedla vidare.

Framförallt på läppfronten. Där är det URSVÅRT, tycker jag, att hitta nyanser som funkar när man liksom egentligen inte är någon läppstiftsperson – men ändå vill ha lite färg. Är ni med? Well, nu har jag två SJUKT BRA tips till er på den fronten.

Tips nummer 1 är de här übersnygga raringarna: YSL Volupté Sheer Candy Lipstick. De är nästan som färgade lypsyl, med extra glans och SÅ fin färg.

Vi använde den som heter Dewy Papaya på mig (den orangea på bilden ovan). Perfekt konsistens (kladdar inte, känns som ett lypsyl). Tänker att den är ett perfekt alternativ till alla oss som älskar färg på läpparna, men inte läppstiftskänslan (vi som inte vill ha ”för mycket” färg).

Den andra produkten som jag blev sjukt imponerad och helt besatt av var denna:

Dior Addict Lip Glow i färgen 001 Pink. Den var nog min absoluta favorit faktiskt. Precis som YSL-varianten kändes den lätt som ett lypsyl men gav ändå preciiiiis sådär mycket färg att man såg fräsch men inte sminkad ut, ni vet?

Jag ska springa och inhandla båda dessa läppskönheter ASAP nästa vecka!

 1. Johanna skriver:

  Tack! Har tänkt införskaffa ditt förra läppstiftstips så fort jag får tillräckligt med överlopps pengar att sätta på ett dyrt läppstift. Men tror jag kanske måste skaffa den där nyansen av YSL istället 🙂

 2. Hanna skriver:

  Hade inte bestämt än vad jag skulle köpa till mig själv i present i år (fyller år om 3tim och 40 min). Så när jag nu fick det här tipset blev det beställning på Dior läppbalsamet direkt! Hoppas att de funkar lika bra på mig, kram!

  1. Ha ha, vad underbart! Grattis på födelsedagen och hoppas diorstiftet blir en ny favvo!?✨??????

 3. Denice skriver:

  Hurra…på måndag är det jag som handlar läppgodis under lunchen?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..