ANNONS

ETT GRYMT BUTIKSTIPS, EN 100 ÅR GAMMAL LAMPA OCH EN GISSNING

/

Under min Ensamma Vecka hittade jag ett nytt smultronställe på antikbutiksfronten som jag tänkte tipsa vidare om. Köpte även en grej, vad får ni se längst ner i inlägget.

Men kom igen – HUR underbart ställe? Ville ha ALLT. Hur kan jag ens ha missat detta plejs?

Butiken heter ML Antik och ligger på Södermannagatan 58. Det finns så mycket fina möbler, lampor och prydnadspryttlar där att jag blir alldeles darrig när jag går in.

Det är inte loppispriser (dyrare), men inte heller antikbutikspriser. Lite mittemellan, och ett VÄLDIGT fint urval av grejer om man gillar unika inredningsprylar. Verkligen utvalt med kärlek.

Det lilla paraplyet!?

Man känner att allt är noga utvalt, och butiken är SÅ inspirerande!

Ja tack ja tack ja tack. Men vad köpte jag då? Jo, denna:

Vi behövde en lampa till köksfönstret, och när jag fick syn på denna rara 20-talspjäs visste jag att jag hittat rätt. Messade en bild till Niklas som skrev ”Köööööp!”.

1200 pix gick den på, med helt ny el. Inte så farligt för en 100 år gammal och oändligt vacker lampa, tycker jag.

Så nöjd!

Och vet ni vad? När jag satt och skrev det här inlägget fick jag syn på någonting på den här bilden som jag bara inte.kunde.släppa. Återigen messade jag Niklas, som återigen sa ”Kööööööp!”. Så förutom lampan fick ytterligare en sak från ML Antik flytta hem till oss. Kan ni gissa vad? Det är något på bilden ovan, som sagt…

SparaSpara

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00