SEX BILDER SOM GJORDE MIG SÅDÄR EXTRA GLAD

Hittade sex bilder i min telefon som gjorde mig lite extra glad. Tänkte ni skulle få se dem:

1 // Jag själv, garvandes. Såna bilder blir man ju faktiskt alltid happyclappy av. Det är fint att vara glad.

2 // Vi invigde vårt nya matbord (vår nya MATSAL!) i onsdags och det kändes SÅ HIMLA BRA. Vi hade Oliven och Mackanrackarn över på spaghettimiddag och alla var rörande överens om att man kommer vilja hänga mycket i detta rum framöver.

3 // Dog en stilla smula när jag blev taggad i denna bild för ett tag sen. TÄNK att en liten nybliven ettåring tycker så mycket om Babyloonz att föräldrarna beställer en Babyloonz-tårta till första födelsedagskalaset! Hjärtat brast nästan av übergull och stolthet.

4 // Fick typ VÄRLDENS ROLIGASTE mess på Inspirationstagram nyligen. Precis som jag skrev i svaret: Att vara frikortet för BÅDA mänskorna i ett par är ett riktigt rackarns Bucket List-moment!😹 Tack för bästa peppen everrrrr.

5 // Kommentar överflödig va? *gulldeluxe*

6 // Kommentar överflödig även här va? *notsomuchgulldeluxe*

SparaSpara

 1. Ingela skriver:

  Alltså den där översta bilden på dig Vanja! Den ser ut som en sådan där klassisk bild på någon härlig skådis, typ Greta Garbo el likn. Du borde ha den på väggen hemma, just i svartvitt 👌🏻 En sån bild som Iggy kommer ta hand om så småningom ❤️

 2. Emzi skriver:

  Helt super rolig bild på Niklas! XD

 3. Amanda skriver:

  Älskar alla bilderna men särskilt första är ju hur fin som helst! 😀

 4. Vilma skriver:

  Hihi, sista bilden!!!

 5. Karin skriver:

  Men åh Niklas, så himla söt ändå #skratthjärtan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..