WOOPELIWOOPWOOP!

God morgon och GAAAAAHHH! Fick en kommentar i går på Inspirationstagram som löd: ”Grattis till nomineringen!”. Jag hajade ingenting, blev dock o e r h ö r t nyfiken. Snokade runt en smula, och upptäckte till min STORA GLÄDJE att jag blivit nominerad till Årets Influencer i Stora Influencerpriset. HUR RACKARNS COOLT?!?

Jag vill säga TACKSOMATTAN till er, jag skrev ett inlägg innan sommaren att priset fanns och att det ju vore skoj att bli nominerad – och ni måste ha slunkit dit och nominerat loss. Tack, tack, tack. NI E BÄZZZZT!

Och just det – om ni känner för att rösta nu när ni lyckats nominera så mig såHÄR rackarns flott, så kan ni göra det här. Puss på er, goda, rara, glädjespridande blogoliner!

 1. Moa skriver:

  Åh Grattis! Måste slinka in och rösta direkt! Du är absolut värd det, sån grym inspo du bjussar på??

 2. SÅ kul att du blivit nominerad! O SÅ RÄTT för shit vilken inspiration du är Vanja!! Har självklart röstat på dig o håller tummarna för att du vinner, för det är du verkligen värd! ✨?✨Kram!!

  1. Men hallåååååå ditt lilla rackarns GULLEFJUN! <3 😀

 3. såå gøy! En helt annen ting : hvor er den fine blusen din fra ?

  1. Tack! <3 😀 Den är från Esprit, dock ett år gammal. 🙂

 4. Amanda skriver:

  Wow, grattis! Givetvis ska vi rösta på dig! Du är såååå värd priset! 😀 <3 <3

 5. emzi skriver:

  Grattis! Vad roligt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..