KOMSI KOMSI PÅ MIN LOPPIS PÅ SÖNDAG!

Här kommer ett litet onsdagstips! Eller – söndagstips kanske jag ska säga. Jag har nämligen rensat garderoben igen, och på söndag bjussar jag därför på loppis tillsammans med ett gäng andra härliga bloggbrudar. Jossan kommer vara där och sälja godbitar för en billig penning, Flora också – samt ett helt gäng andra härliga mänskor med härliga garderober.

Jag kommer sälja väskor…

…skor…

…inredningsgrejer…

…och en massa kläder förstås, sneak peek på några mönstrade raringar får ni här!

Loppisen är alltså nu på söndag 10/9 på Influencers of Swedens HQ på Bondegatan 27 i Stockholm. Vi börjar kl 13 och fortsätter så länge det finns grejer kvar att fynda, dock senast till 17. Swish funkar finfint som betalning.

Hoppas vi ses!

 1. Amanda skriver:

  VARFÖR BOR JAG INTE I STOCKHOLM UTAN I BORÅÅÅS???!!!!!

 2. Kattis skriver:

  Jag känner att jag har fyllt vår fyra med mina kläder och får lite ångest av det, ändå rensade jag så mycket när vi flyttade hit. Köper sällan nya kläder utan mycket är second hand. Kommer att rensa snart igen efter den här graviditeten (så jag kan faktiskt prova kläderna innan). Tänkte när jag såg din bloppis att du kanske också fyllt varenda garderob hemma 😉

  1. Mmmmm, tycker inte att jag shoppar särskilt ofta faktiskt, men ändå blir det alltid grejer att loppa bort. Eller så behöver jag en större lya! 😉

 3. Kim skriver:

  Snälla bloppis snart! Bor inte i stockholm å har ingen möjlighet att åka dit å skulle så gärna köpa lite bargains nu när jag e fattig student! ?

  1. Om det blir något kvar från loppisen kör jag bloppis! 🙂

 4. Sofie skriver:

  Hej!

  Jag undrar lite kring hur du som bloggare tänker när det gäller reklam och sponsrade inlägg. Egentligen undrar jag över det när jag läser de flesta bloggar och jag blir nyfiken på ett ärligt svar från bloggarna själva. Känns det som om, om man faktiskt ska vara riktigt purärlig, att man gör de här inläggen för pengarnas skull i första hand när man märker att man kan tjäna mer och mer på just det? Jag får känslan av att många bloggare på något vis tar det onda med det goda – att det kanske inte var ens dröm att göra reklam för tandkrämstuber, något kortspel eller Kavli smörgåsmat i sin blogg för att tjäna ihop pengar, men att man såklart ändå gör dessa eftersom de genererar att man kan göra annat också och helt enkelt leva på sin blogg/instagram? Man är ju en vandrade reklampelare om man ska uttrycka det krasst, eftersom det är där brödfödan kommer ifrån. Jag förstår grejen att de här inläggen ger en något man inte kan motstå i form av pengar men knappast personlig utveckling, men ändå inte, för jag hade nog själv inte kunnat stå för det riktigt. Bloggar jag om feminism så vill jag blogga om feminism och inte gå med på att då och då göra reklam för olika materiella saker för att få in pengar. OCH – ni som ev. läser, låt det inte hamna i någon slags återvändsgränd att det handlar om att inte tjejer får tjäna pengar och ta betalt – utan att det faktiskt handlar om VAD man tjänar pengar på.
  Min syster sa till mig en gång ”men är det inte bara så att tjejer som alltid ägnat sig åt kläder och utseende och frisyrer nu gör exakt samma sak men får betalt för det genom att vara vandrade skyltdockor för företag? var ligger det nyskapande i det, att tjejer lägger mycket tid och pengar på det yttre, förutom att de tjänar pengar?”. Jag tänkte på det: spelar det visst ändå inte roll VAD man tjänar pengar på och inte bara ATT man tjänar som kvinna? Jag tycker utveckling också ligger i att könsrollerna förändras till det bättre, båda två, och där känner jag att bloggvärlden med utseende och materiella ting känns cynisk och att den inte sällan just reproducerar just de könsroller som finns.
  Men, vad tycker du?

  1. Tjena Sofie! Intressant frågeställning och jag har länge tänkt att jag ska skriva ett inlägg om just det här med att tjäna pengar som bloggare. Jag ser till att göra det inom en snar framtid och hoppas att du får svar på dina frågor i det. 🙂

 5. Åhh, funkar cash? Om man har jämna pengar?❤

  1. Det funkar absolut! Kommer inte ha så mycket växel så förlitar mig till störst del på swish, men cash funkar såklart också. 🙂 Komsi komsi!

   1. Alltså era bloppisar är mina höjdpunkter på året! Ska försöka få swish till nya mobilen!!✨✨❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..