ANNONS

LYXEN ATT OMGES AV SÅ MÅNGA DRIFTIGA BRUDAR

/

God kväll! Jag hade väääärldens mysigaste morgon med ovan partner in crime som jag nog inte tror behöver närmare presentation – och nu ska ni få se vad vi gjorde!

Jossan är ju en rackarns driftig brutta, och i morse var det lanseringsfrulle för ett skönhetsmärke som hon varit med och tagit fram – Urban Gloss!

Det bjöds på vansinnessmarrig frulle, bestående av kaffe…

…avocadomackor och…

…mumsiga smoothies. Så gött.

Vet inte om det är möjligt att ha en bättre start på dagen än att äta svinsmarrig frulle i lyxig miljö, firandes sin sjukt driftiga kompis nya projekt? Jag var väldans glad i hågen, i alla fall.

Inget Jossan-event utan godsaker, så givetvis bjussades det på bullar också. Nom nom.

Något annat som gjorde morgonen så rackarns mysig var alla härliga brudar man fick träffa. Som de här JUVELERNA till unga damer – Nicolina och Tuvis! De berättade att de precis ska starta en podd, spännande! Så driftiga, gulliga och genomsnälla. Me likey.❤️

Och kolla här då vilka flådiga blomster de hade tagit med sig till Jossan!

Hade även turen att springa in i denna rara böna – Maxinne! Jag upptäckte ju henne för något halvår sen när hon delade med sig av sina erfarenheter kring tantra i sin blogg (hon bjussade till och med på ett numera myyyycket läst inlägg om sin yoni-massage).

Och för några veckor sen gick ju jag och Jossan på en av Maxinnes tantraworkshops (SÅ kul och SÅ nyttigt!). Hon är så grym denna kvinna, och gör en enorm insats för att normalisera den kvinnliga sexualiteten – och även för att vi kvinnor själva ska få bättre koll på våra fullkomligt MAGISKA kroppar. Heja Maxinne!?

Förutom att snaska gofrulle och krama härliga bruttor spanade jag såklart även in Urban Gloss.

Eftersom jag och Jossan har rätt bra koll på varandras projekt, så har jag ju känt till UG rätt länge. Och när vi var i Portugallien ihop fick jag ett gäng prylar att testa, så jag har gått loss i den Urbana Gloss-världen sen i somras. Och nu ska ni därför få ett riktigt bra tips – deras Multi Balm är FANTASTISKT.

Jag har det som läppglans, men man kan stryka det på alla möjliga torra områden som behöver lite extra kärlek: nagelband eller armbågar till exempel. Har detta alltid i väskan numera, och ni vet ju att jag är vääääldans picky med mina hudvårdsgrejer – så detta är ett tips rakt från hjärtat.

I serien ingår även cleanser, dag/nattkräm, serum och ansiktsmask. Allt till vettiga priser och i urgulliga förpackningar.

Märket är Williamsburg-inspirerat, och det märktes på setupen i morse. SÅ mysigt och SÅ Nevvvyårrkigt, liksom.

Inget Jossan-projekt utan peppiga citat såklart!

Så himla stolt över denna fina, kompetenta, driftiga och genomgulliga mänska!?

Smoothieskål för världens bästa Jossan & Urban Gloss!

SparaSparaSparaSpara

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00