ANNONS

KILLING MY DARLINGS

/

Phuuuuuu! Jag bjussar ju på loppis i morgon tillsammans med ett gäng andra härliga bloggbruttor, och SATAN I GATAN vad jag rensat här hemma i dag! Är HELT slut nu faktiskt.

Well, ovan ser ni en del av det jag fått ihop och som alltså kommer gå att fynda i morgon. Det blev rätt…mycket.

Har varit duktig på att Döda My Darlings och gör mig därför av med några riktiga älsklingar som jag inte velat släppa tidigare. Som de här ormbootsen till exempel. Hoppas de hittar hem hos någon av er.

Det här fluffet är magiskt tycker jag, och egentligen vill jag nog inte göra mig av med det. Men jag använder det så sällan så det är nog bättre att det hamnar hos någon annan. Väskan är också drömmig – älskar insekterna på den!

Hoppas ni kommer förbi loppisen i morgon. Ni kommer även kunna fynda grejer hos Jossan, Flora, Fanny, Amina, Linda och 365DaysNoShopping som också är på plats.

Vi hittas på Bondegatan 27, börjar kl 13 och kör så länge grejerna räcker eller senast till kl 17. Betalning via swish, jag kommer inte ha några kontanter att växla med. Men om ni inte har swish så funkar cash också såklart, ta med småsedlar i så fall. Kommer bjussa på finfina priser.

Jag och Niklas har kört ett sånt rackarns race här i dag alltså, nu är energin puts väck. Ska pallra oss bort till Bun Meat Bun om ett slag och putta i oss burgare och pommes. Det är nog allt vi orkar med denna kväll, sen får det bli soffan med gotte å mys.

Hoppas vi ses i morgon!

SparaSpara

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00