KILLING MY DARLINGS

Phuuuuuu! Jag bjussar ju på loppis i morgon tillsammans med ett gäng andra härliga bloggbruttor, och SATAN I GATAN vad jag rensat här hemma i dag! Är HELT slut nu faktiskt.

Well, ovan ser ni en del av det jag fått ihop och som alltså kommer gå att fynda i morgon. Det blev rätt…mycket.

Har varit duktig på att Döda My Darlings och gör mig därför av med några riktiga älsklingar som jag inte velat släppa tidigare. Som de här ormbootsen till exempel. Hoppas de hittar hem hos någon av er.

Det här fluffet är magiskt tycker jag, och egentligen vill jag nog inte göra mig av med det. Men jag använder det så sällan så det är nog bättre att det hamnar hos någon annan. Väskan är också drömmig – älskar insekterna på den!

Hoppas ni kommer förbi loppisen i morgon. Ni kommer även kunna fynda grejer hos Jossan, Flora, Fanny, Amina, Linda och 365DaysNoShopping som också är på plats.

Vi hittas på Bondegatan 27, börjar kl 13 och kör så länge grejerna räcker eller senast till kl 17. Betalning via swish, jag kommer inte ha några kontanter att växla med. Men om ni inte har swish så funkar cash också såklart, ta med småsedlar i så fall. Kommer bjussa på finfina priser.

Jag och Niklas har kört ett sånt rackarns race här i dag alltså, nu är energin puts väck. Ska pallra oss bort till Bun Meat Bun om ett slag och putta i oss burgare och pommes. Det är nog allt vi orkar med denna kväll, sen får det bli soffan med gotte å mys.

Hoppas vi ses i morgon!

SparaSpara

 1. Ååå, jag hade så gärna velat komma idag! Blivit förkyld (händer typ aldrig) så ville inte hosta ner folk. Hoppas det vart lyckat! 🙂

  1. Det var jättekul och SÅÅÅÅÅÅÅÅ galet mycket folk! 😀 Fantastiskt! Hoppas du mår en smula bättre i dag, kram! <3

 2. Malin skriver:

  Alltså, du har ju helt klart lyckats med ditt höstlöfte 2015! Tycker att du har så himla snygg stil, så om jag behöver inspiration på klädfronten går jag ofta igenom ditt arkiv 😀
  Det är nog tur för min plånbok att vi inte har samma storlek någonstans, annars hade jag kanske satt mig på ett tåg från Linköping till Stockholm idag…

 3. Josefin skriver:

  Hej Vanja! Åh så kul med loppis! Skulle varit såååååå kul att gå på! ? Ser att du ska sälja din roströda sammetstshirt från &otherstories. Förstår till 100% om du inte har möjlighet men tänker ändå fråga om jag skulle kunna få köpa den av dej? Här via internet, utanför loppisen liksom. Har kollat runt på ebay och Tradera efter exakt den i ett halvår nu kanske ? Tack för en underbar och peppig podd och blogg! ?

  1. Hej gulle! Tyvärr, fick så sjukt mycket medd om olika plagg och det blir omöjligt att försöka tillgodose alla önskemål, därför är det enklast att ha en loppis så blir det först till kvarn. Kram! <3

 4. jannice skriver:

  Ååå,mycket fint!!!

 5. Mia skriver:

  Dina bilder är alltid så fina! ? Hur brukar du redigera dom? Snygg stil också!
  Trevlig helg!

  1. Taaack! Använder appen vsco filter hb1 eller 2, sen drar jag i kontrasten, värmen och ljuset. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..