LÄTTAD, GLAD & SÅ SABLA STOLT!

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej från Drömmis! Har suttit här nästan varje dag den här veckan och jag ÄLSKAR det. Brukar jobba en hel del hemma annars, men nu har jag liksom fått ett sug efter att hänga på mitt kontor. Jag blir mer effektiv när jag är här känner jag.

Såhär ser jag ut idag! Det spöregnar utanför, och jag tycker jag fick ihop en så mysig och höstig outfit i dag. Som är SÅ BEKVÄM dessutom, alltid ett plus i min bok.

Tröja / Lindex
Byxor / Custommade
Gummistövlar
/ Ilse Jacobsen

De här brallerna är nästan löjligt sköna. De har ELASTISKT BAND i midjan, bara det. Inget som trycker, skaver eller håller in. Love it! Om någon är taggad hittas de här, obs obs att kanske gå upp en storlek i dem. Jag brukar ha 36 i brallor men 38 i de här satt perfekt. Så skönt att ha byxor som inte är jeans ibland.

Och vet ni vad jag precis gjort då? Jo – jag har fått se ALLA FEM reklamfilmerna som jag spelade in för JC för några veckor sen…! Nu är de klara, wooohooo! Jag var duktigt nervös när jag satte mig framför datorn och skulle kika… Svettades, hjärtat bankade. Skulle jag få panik över min prestation? Skämmas?

Men jag kunde lättat konstatera ganska omgående att de är SÅ HIMLA BRA! Jag är sjukt glad och stolt att få vara en del av det projektet, och jag kommer med glädje basunera ut dem för världen på måndag när kampanjen går live. De var jättefina, ser supercoola ut, och allas insatser är klockrena. Så glad och stolt!

Nu ska jag jobba vidare i min mysiga och bekväma outfit!

 1. Felicia skriver:

  Hej Vanja! Vill bara säga att du (och Jossan) inspirerar mig mycket men framförallt så gör ni mig alltid så glad! Jag hoppas och vill även jag vara en sån personen, som just sprider massa glädje runt om mig! Vill även passa på höra med dig om du vet var jag kan hitta en liknande keps eller vad jag ska kalla det som du har på dessa bilder? Skulle behöva något nytt i min stil pch tror att något sådant nog skulle passa! Ha en fin lördag, stor kram!

  1. Å, men finis – TACK! <3 Vad gäller kepan har jag köpt den på hattbaren.se men det var snart tio år sen. Det finns liknande på Asos och ibland har Gina Tricot såna också. Sök på typ skepparkeps och kolla bildresultaten så brukar man kunna hitta fina alternativ. Såg att Åhléns hade en fin också nu. 🙂

 2. Ingela skriver:

  Så spännande! Kommer kampanjen visas på tv eller på nätet (eller både och)? 😃 Den andra du gjorde (nåt el-bolag väl), den såg jag aldrig ”live”, gick den på nätet? Stort grattis till att du vågade satsa, oj så man växer av sånt 💖

 3. Sofia skriver:

  Måste bara säga TACK för all glädje & inspiration som du sprider varje dag genom blogg, insta & podden! Du är verkligen en stor förebild för mig, och tack vare alla grymma tips du och Jossan delat med er av i podden, har jag funnit lyckan i mitt liv, & jag fann den inom mig, när jag insåg att jag kan välja lycka i mitt liv, för jag har makten i mitt liv! Är så otroligt tacksam för er podd, den betyder verkligen så mycket för mig! Tack vare er vågar jag drömma stort och tro på mig själv. Tack för att du/ni gör det ni gör & allt glitter ni sprider omkring er!! TACK <3

  1. Men OJ! Alltså, det här var ju så fint så jag vet knappt vart jag ska ta vägen! <3 Att du funnit lyckan INOM DIG är det absolut bästa som kan hända en mänska, och om vi på något litet sätt bidragit till det på något hörn kan vi dö lyckliga. <3 SÅ HIMLA FINT och vi är så HIMLA GLADA för din skull! Och så stolta att vi får vara med på ett hörn på din fina livsresa. TACK för denna kommentar, gjorde min dag! <3

 4. Älskar din stil Vanja!
  Hur gick det till när du och Jossan köpte/skapade drömmis, rent konkret?

  1. Så bra fråga! Ett inlägg med svar kommer i kväll. Kram!

 5. Elin skriver:

  Både du och fin tröja är ju bara så jäkla fabulous att jag inte riktigt orkar med! ✨ you go girl! 💪🏻🌸

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..