ANNONS

LÄTTAD, GLAD & SÅ SABLA STOLT!

/

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej från Drömmis! Har suttit här nästan varje dag den här veckan och jag ÄLSKAR det. Brukar jobba en hel del hemma annars, men nu har jag liksom fått ett sug efter att hänga på mitt kontor. Jag blir mer effektiv när jag är här känner jag.

Såhär ser jag ut idag! Det spöregnar utanför, och jag tycker jag fick ihop en så mysig och höstig outfit i dag. Som är SÅ BEKVÄM dessutom, alltid ett plus i min bok.

Tröja / Lindex
Byxor / Custommade
Gummistövlar
/ Ilse Jacobsen

De här brallerna är nästan löjligt sköna. De har ELASTISKT BAND i midjan, bara det. Inget som trycker, skaver eller håller in. Love it! Om någon är taggad hittas de här, obs obs att kanske gå upp en storlek i dem. Jag brukar ha 36 i brallor men 38 i de här satt perfekt. Så skönt att ha byxor som inte är jeans ibland.

Och vet ni vad jag precis gjort då? Jo – jag har fått se ALLA FEM reklamfilmerna som jag spelade in för JC för några veckor sen…! Nu är de klara, wooohooo! Jag var duktigt nervös när jag satte mig framför datorn och skulle kika… Svettades, hjärtat bankade. Skulle jag få panik över min prestation? Skämmas?

Men jag kunde lättat konstatera ganska omgående att de är SÅ HIMLA BRA! Jag är sjukt glad och stolt att få vara en del av det projektet, och jag kommer med glädje basunera ut dem för världen på måndag när kampanjen går live. De var jättefina, ser supercoola ut, och allas insatser är klockrena. Så glad och stolt!

Nu ska jag jobba vidare i min mysiga och bekväma outfit!

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00