ANNONS

OUTFITTEN SOM TICKAR ALLA MINA BOXAR

/

Inlägget innehåller annonslänkar

Såhär ystert dansade jag runt mitt i gatan utanför Drömmis i går! Kände mig färgglad, fräsig och lite sisådär allmänt härlig. Bra känsla som (uppenbarligen) gav upphov till danscravings.

Hade ruskigt bra dansskor  på mig också, vilket underlättade. De här raringarna är crazy bananas-sköna att slinka omkring i kan jag tala om.

De är från Flattered, veganska är de också. Var rädd att de skulle kännas plastiga och ”instängda”, men icke.

Ska vi riva av en Momspo och kika på hela outfitten i sin helhet kanske?

Pjucks / Flattered
Jeans / Dr Denim (har dessa typ JÄMT)
Klänning / Zara
Tröja / Monki (hittas här i vitt, rött kanske är tillfälligt slut?)

Är typ helt besatt av att bära klänningar över jeans just nu. Har snöat in TOTALT och vill inte ha på mig någonting annat.

Men det tickar liksom alla mina boxar:

  • Skitsnyggt
  • Superbekvämt
  • Lättburet
  • Enkelt sätt att vara färgglad på utan att känna sig crazy bananas

Om en liten stund ska jag slinka ut på stan och spana in hur JC-kampanjen ser ut vid busshållplatser och i t-banan. Tänkte gå loss med kameran och föreviga alla fräsiga affischer och rörliga skärmar jag får syn på. Det här är nog liksom inte ett tillfälle som jag kommer få vara med om igen i livet, så det gäller att profitera loss nu och njuta järnet!

TACK förresten för alla roliga meddelanden jag får från er på Inspirationstagram med bilder som ni tagit på stan där ni sett kampanjen. SÅ kul att se!

Som en sista treat i detta inlägg kan jag avslöja att mitt hår kanske aldrig varit smutsigare. Ni vet, för att ta ner hela det här bloggdrömmiga ”Hon dansar runt i gatan i blommiga kläder” en liten smula. Komma med lite verklighet liksom.

Men varenda kväll när jag kommer hem så PALLAR JAG BARA INTE. Det är såååååå tråkigt, och jag drar mig (som ni vet) för att sticka in huvudet under duschen IN I DET SISTA.

Tack och lov för min älskade, älskade kepa.

SparaSpara

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00