ETT BUCKET LIST-MOMENT SÅ ATT SÄGA

I morse var jag på möte med Niklas hos vår bokföringstjej. När vi skulle plocka på oss lite kaffe i deras kök så låg ovan tidning där. ”MEN HJÄLP!”.

Såhär ser alltså dagens Metro ut. Och inte nog med att jag täcker hela framsidan på tidningen…

…även på baksidan hittar man yours truly. Och Jonas! Så himla märklig grej, och helt klart ett bucket list-moment.

(Såg förresten att man får 25% på ett helt köp på JC nu, om man uppger koden PERFECTFIT. Har inte fått pröjs på nåt sätt av JC för att säga detta, men såg det på tidningens framsida och tänkte att det är lika bra att tipsa. Alla gillar ju fina dealar ju.💸)

Fick ett jättefint sms i morse. Alla som varit inblandade i kampanjen på olika sätt hade utvärderingsmöte, och de var SÅ glada å nöjda. Jag fick en bild på hela gänget (ett helt rum fullt med folk!) som log sina bredaste leenden och var allmänt härliga. Det kändes fint.

Fick ett sms från Jonas också, som tycker det känns lika knäppt och lika kul som jag att vara överallt i stan. Sen skickade han en urgullig sykonbild också, på sin lilla färsking plus den nyblivna storebrorsan. Kids alltså, viktigare än allt och ens absolut största stolthet i livet.❤️

 1. Amanda skriver:

  Så himla häftigt! 😀

 2. Åsa skriver:

  Ja och JC inte KC;)

 3. Åsa skriver:

  Ni ser ut som ett snyggopar! 😀 Inte sådär stela-le-inte-modellaktiga utan ”bara” snygga och fina. Avslappnat fast ändå skådespeleri, ah men du förstår kanske hur jag menar. Sedan ser du ut att vara 27 och inte närmare 40, har sagt det förr:) Så många minnen från KC när man var yngre och åkte från småstaden 15 mil till närmaste butik och köpte MGB och Crockerjeans, farfarströja och stickade plagg. Stort! 🙂 Skulle aldrig gått in på nytt om det inte vore för dig och reklamen. Hoppas helgen är fin mot er! Kram och släpp icke skådespelet nu, please

 4. Trolle skriver:

  Jonas och du hade en fling ”on set” och du lever kvar i det..men måste förebygga att folk ska fatta detta genom att på ett helkonstigt vis lägga till att han också minsann skickade en syskonbild på sina barn…så att det ska gå obemärkt förbi att ni fortsätter hörs efter inspelning och att någon eventuellt börjar fundera över det faktumet.

  1. Jag är (som tur är) så otroligt ovan vid att få den här typen av obehagliga och negativa kommentarer på mig blogg, så jag vet knappt hur jag ska reagera på det du skriver. Tyvärr får jag ont i magen, blir ledsen och känner mig påverkad, så himla tråkigt att du lyckades sänka min dag. Förstår du vad du gör när du skriver en sån här kommentar? Hur obehagligt det är att läsa nåt sånt här? Varför vill man kommentera på det här viset, om inte för att göra någon ledsen? Väldigt tråkig inställning till andra människor, och kanske särskilt till en mänska vars blogg du uppenbarligen konsumerar(?) och borde känna? Men jag antar att du inte hängt i min bloggosfär särskilt länge, utan att du är någon som mest slunkit in här lite på måfå. För det är ju uppenbart att du har noll koll på hur jag är som person. Utöver skådisen Jonas har jag också kontakt med regissören Kevin, producenten Rob, filmaren Erik, sminkören Janina, stylisten Towa, scenografen Henrik med flera, så det är en hel drös mänskor jag haft en fling med enligt din logik, stackars Niklas. Nej förresten – stackars dig som skrev nåt så uschligt, och stackars mig som behövde läsa det och bli ledsen. Hoppas du skärper till dig och tänker på att försöka sprida glädje istället för ledsamhet omkring dig i fortsättningen. Världen – och ditt liv – blir bättre då, jag lovar.

   1. Amanda skriver:

    Fantastiskt svar Vanja!!! Att sprida glitter istället för bajs runt omkring sig är ju så mycket härligare.

 5. lovisa skriver:

  Åh vad du är grym som skådis! vilken känsla du förmedlar och så proffsig 😀 kollade hela mini serien nu och ja ville ju bara se mer mer mer!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..