ANNONS

EN TISDAG I 17 BILDER

/

Eftersom jag haft en rackarns händelserik och ROLIG dag i dag, tänkte jag att ni skulle få uppleva den också.

Kl 09.03
Inledde dagen med frulle. Favoriten just nu är ekologiska Finn Crisp med majonnäs, rökt skinka och gräddost. Tre stycken crispisar är lagom. Mycket sovel givetvis. Till det en cappo gjord på Oatlys iKaffe. Mums.

Psssst – sneak peek på vår nya bänkskiva!👆🏼

Kl 10.04
Var ju lite nervig som ni vet. Eftersom jag skulle vara med i Malou Efter Tio och snacka föräldraskap. Blev piffad i sminket…

…men de behövde inte göra så mycket eftersom jag sminkat mig rätt friskt hemma själv. Är alltid nojig när min feja ska hamna i någon annans händer, så jag safe:ar och gör jobbet på egen hand.

Fick dock lite puder, extra concealer under ögonen (JATACK) och några duttar rouge. Kändes bra.

Kl 10.11
När jag kom in i Green Room (tror det kallas så? Stället man hänger på medan man väntar på att det ska bli ens tur i sändning) fick jag syn på Natashja aka Lady Dahmer, och stegade raskt fram och sa hej. En chans att bekanta sig närmre med denna sagolika mänska gick ju ICKE att missa.

Jag minns den gamla tiden när hon härjade runt i diverse kommentarsfält, och tog (och initierade) debatt på debatt på debatt. Numera har hon ju en massiv blogg och är en mediapersonlighet och politisk röst att räkna med. KUL och så VÄLFÖRTJÄNT. Och sjukt välbehövligt.

Ett av mina två mål med besöket hos Malou var ju att ta en idolbild med LD, så hon hade inte en suck att undkomma. Tror vi knäppte denna inom två minuter från det att jag presenterat mig. Man vill ju inte gå miste.

Efter bildknäppandet pratade vi tills det var dags att stega in i studion, och hon var ju (som jag hade hoppats men som man aldrig kan veta säkert när man träffar folk man följt på håll) rasande trevlig. Och mjuk. Känner mig som en fördomsfull idiot när jag skriver detta, eftersom jag hade förväntat mig att hon skulle vara lite taggig.

Men nej, nej. Givetvis behöver man inte vara taggig för att man driver debatt och har åsikter. Dumt tänkt. Hon var vänlig, öppen – och fullkomligt chosefri när jag överföll henne med mina idolsbildsönskningar.

Kl 10.53
Strax före elva stegade vi in i studion, där även Malou (obv) och komikern Messiah Hallberg joinade. Sen mumsade vi på fikabröd, drack kaffe – och pratade föräldraskap.

Klippet från programmet hittar ni här. Mål nr 1 med Malou-besöket var ju att inte få en hostattack i direktsändning + att allra helst säga nåt smart. Vad gäller hostattacken klarade jag mig lysande, men vad gäller det där med att utstråla smartness vete sjuttsingen. Det är SVÅRT att komma med nåt vettigt när det är kort om tid, många som ska få komma till tals och lite spetsade frågor som allra helst ska få en att säga nåt som det går att dra rubrik på. Men jag tror det gick helt okej.

KUL var det dock, som alltid. Så crazy bananas att sånt här är en del av mitt jobb nuförtiden?

Kl 11.42
I taxin på väg tillbaka hem kollade jag Inspirationstagram, där ni ÖSTE kärlek över mig. Fy satan vad FINT. Fick bland annat dessa mess på Insta Direct. TACK hörrni.

I taxin tog jag även en bild på min LJUVLIGA fluffjacka. Tyckte den såg ut som ett litet moln där i baksätet. Värd att förevigas.

Kl 12.06
Hann vara hemma cirkus tre minuter, sen var det dags att slinka iväg till Nytorget 6. Där hade jag nämligen en lunch inbokad med…

…Karin och Carina från Babyz Podcast! Jag ska nämligen gästa dem och genomföra en livepodd på Underbara Barn-mässan nu  på lördag. Är det någon av er som ska på mässan? I så fall vore det ju ASGÖTT om ni ville svänga förbi Lilla Scenen kl 15.30, för då poddar vi loss.

Ämnet vi kommer hålla oss inom är rätten att få föda tryggt. Som ni vet så innebär ju det för mig att man som kvinna ska få bestämma själv över sin kropp, så vi kommer garanterat komma in på kejsarsnitt. Hade väldigt intressanta diskussioner vid lunchen i dag, så jag tror podden kommer bli spännande. För er som inte kan komma på mässan så går det såklart att lyssna på den i efterhand, jag lägger upp den i bloggen.

En liten Loop of Life förresten. Carina och jag hade en hel del kontakt på GlamMom-tiden, då vi samarbetade med hennes företag Babyz som bland annat erbjuder profylaxkurser. Och Karin är förlossningsläkare på Danderyds Sjukhus (där jag födde Iggy), och en av hennes arbetskolleger är – tadaaaa – Mackanrackarn! Liten värld. 💞

Kl 13.32
Efter lunchen var det dags att hoppa in i en bulle igen för att hinna till dagens sista möte, som var på detta konst-iga ställe. Någon mer än jag som tycker att dessa flygande kohudar ser ut som…skinnspöken?👻

Kl 15.27
Efter ett sjukt bra möte på skinnspökestället skrevs ett kontrakt under. Ett kontrakt som jag är VÄLDANS glad över, och så taggad på! Om ganska precis en månad får ni veta vad det handlar om.

Förresten – visst är mitt mobilskal GÖLLIGT värre? Donuts med ögon, sånt går hem hos mig vill jag lova. Från Never Ending Wishlist.

Kl 15.54
Efter dagens sista möte slank jag in i ÄNNU en bulle (bull-rekord?) och åkte hem. Utanför dörren hittade jag den här mysiga påsen. Som innehöll…

…fairtradegodis! Nom nom nom. Tack å bock!

Och hörrni, nu när vi ändå är inne på bud som dyker upp utanför bloggdörren: I förra veckan fick jag ett genomrosa paket av Cancerfonden med info om årets rosa produkter. Alltså såna där en del av försäljningspriset går till Rosa Bandet.

I år är det över 200 saker, till exempel Wettextrasor och bomullsrondeller. Spana efter den rosa märkningen i butik, så blir det lätt att välja en vara som bidrar till cancerforskningen. Bra grej ju.

Kl 16.50
Innan det var dags att slinka till föris och plocka upp Iggly tog jag en Momspo i min fräsiga selfiespegel. Kände att min ljuvliga fluffjacka förtjänade mer än bara en detaljbild från ett taxibaksäte. För visst är den härlig? SÅ himla gossig!

Det känns lite som att krypa in i ett täcke när man tar på sig den. ÄLSKAR att den är vit också, lyser upp såväl humör som stadsbild. Hittas här (annonslänk), för er som blir sugna på ett eget flufftäcke.

Kl 19.11
Och här kommer inläggets (och dagens) sista bild. För nu sitter jag här i soffan och skriver detta inlägg. Smygsnaskar på godiset jag fick (öppnade GIVETVIS lakritspåsen först) och känner mig allmänt nöjd med dagens insatser.

Strax är det middag (yes, godis smakar ALLTID bäst INNAN maten), sen soffmys för hela slanten. En bra dag, som ska få en fin kväll har jag tänkt.

SparaSparaSparaSpara

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00