ANNONS

EXTRA SNAJSIG OCH LÄTT STRESSAD

/

Nämen god morgon! Här står jag, lätt stressad, i fönat hår och en extra snajsig blus. Varför är jag då:

1 // Extra snajsig?
2 // Lätt stressad?

Jo, för om cirkus 15 minuter kommer det en bulle och plockar upp mig här hemma och kör mig till TV4-huset. Jag ska nämligen vara med i Malous Föräldrafika igen. Det här blir tredje gången, så det är inte lika nervigt nu som första gången såklart. Men ändå lite nojigt. Jag är mest rädd för att få en hostattack i direktsänd teve, har inte begåvats med världens bästa hals just precis i dag nämligen.

Som vanligt är det andra föräldrar med på fikan också, Lady Dahmer är en av dem vet jag. Ska bli rackarns kul att få träffa henne irl. Hon gör en sån sabla insats för mänskligheten tycker jag, och jag är full av beundran över hennes ORK. Hon tar liksom ALLA fajter, konstant. Fantastiskt.

Okej, wish me luck nu så att jag inte joinar Kräk-Eva som ”Host-Vanja” i resten av mitt mediala liv. Spana in Malou Efter Tio i dag om ni vill se hur det går. Och häng gärna med på Insta Stories!

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00