ANNONS

SRI LANKA ELLER COSTA RICA? DAGS ATT PLANERA VINTERNS NJUTNINGSRESA!

/

I samarbete med Booking.com

Happy Friday! Tänkte fortsätta denna fredag med några resedrömmar – och dessutom bjussa er som också går i resetankar på ett fräsigt erbjudande. Mer om det strax.

Såhär såg det ut i mars, när vi var på Bali. UNDERBARA Bali! Vilken rackarns resa alltså. När vi var där bestämde vi oss för att göra det till en tradition att köra en familjeresa till något härligt ställe varje vinter, och nu är det dags att börja planera.

Vi har inte bestämt vart vi ska åka än, men är i rekarfasen. Fnurlar på några olika ställen med gemensamma nämnare som exempelvis:

1 // Varmt, varmt, varmt ska det vara. I såväl luften som i vattnet.
2 // Inte för dyrt, vi vill kunna lyxa till det när vi är på resa.
3 // Surfbart, allra helst.

När vi är ute och reser vill vi gärna hyra ett hus snarare än att bo på hotell. Såhär såg ju vårt LJUVLIGA hus på Bali ut till exempel. Så ytterligare något som alltså bör vara med på listan ovan är:

4 // Ett härligt hus som ligger nära havet, har egen pool och gärna får vara omgivet av djungel.

När det är dags att börja leta efter boenden, oavsett vad det är för typ av resa man ska göra (familjeresa till Bali eller weekend i Paris) tycker jag det är skönt om man slipper ränna runt på olika sajter. Att man liksom har allt samlat på en plats. En plats där man lätt som en plätt kan se recensioner från andra resenärer (VIKTIGT!), många bilder (SUPERVIKTIGT!), var stället ligger rent geografiskt, om frullen är inkluderad, vad det kostar per natt med mera.

Booking.com finns allt som jag nämner ovan, plus en massa mer. Dessutom är utbudet helt gigantiskt, vilket jag ÄLSKAR. När jag letade på sajten hittade jag alltifrån trädkojor till beach bungalows till urbana lyxlägenheter. Och en maaaaaaaaassa olika hotell då, såklart. Väldigt skönt att ha allt på samma ställe, och tokviktigt för mig att det inte bara erbjuds ett typ av boende, utan att man får ett varierat utbud.

Läste på lite och upptäckte att Booking.com tydligen har 1,4 miljoner boenden i 226 länder (!), så det var inte så konstigt att jag hittade typ…ALLT. Ha ha. Underbart ju.

Ett av resmålen vi fnurlar på är Sri Lanka. Hittade detta magiska boende där som tickar alla våra boxar: Palm Paradise Cabanas + Villas. Visst ser det göttigt ut? Djungelfeeling deluxe.

Dessutom beläget en minuts promenad från stranden.

Både jag och Niklas har ju varit ganska mycket i Costa Rica, så det funderar vi också på. Vore mysigt att få hänga där med Iggy. Hittade det här tokfina huset i Santa Teresa där vi i så fall vill bo.

Också ett stenkast från havet. Villas Argan, heter stället.

Så himla mysigt!

Hoppas att vi hittar ett klockrent resmål och boende, så att jag snart får hänga i djungeln med min goda unge igen.

Och hörrni – i början av inlägget utlovade jag ju ett erbjudande, here it comes! Jag har fått möjlighet att dela ut en rabatt på 250 pix som ni kan använda på Booking.com. Den gäller såklart oavsett om man vill unna sig en härlig hotellnatt i Stockholm, en weekend i Köpenhamn, en torsdag till söndag i Paris – eller två veckor på Bali. Enda kravet är att bokningen är över 500 kr.

Så in och unna er en härlig (och rabatterad 🙌🏻) resa vettja! När ni slinker in på länken nedan kommer ni till Booking.com och ser en ruta med mitt namn. Då kan ni ta del av erbjudandet. Obs att rabatten inte syns direkt. Den funkar som så att ni får tillbaka 250 kr efter det att ni gjort er övernattning. Bara så ni vet och inte blir förvirrade.

Hoppas jag kunde inspirera er reslust en smula nu!

Slink in här, boka något härligt boende och få 250 kr i rabatt!

SparaSpara

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00