SNACKAR SPINDLAR I TEVE RUNT 11-ISH I DAG

God måndag på er! Här står jag i Malou Efter Tio-studion igen. I dag är jag med för att snacka om spindlar, eller rättare sagt – min GRAVA AVERSION gentemot dem. Hua.

Strax innan kl 11 i dag är jag med, kika ni som vill. Lägger såklart upp klippet i el bloggo efteråt. Nu ska jag dra fördel av den göttiga frullen man bjuds på här. Hoppas jag inte darrar och hoppar för mycket i direktsänd teve sen. Och att jag undviker en hjärtattack.

Nåt som känns skönt är att jag i alla fall börjar känna mig en smula van vid själva tevegrejen, så i dag kan jag fokusera till 100% på att noja för spindeldjuren.😜

 1. Elin skriver:

  Wow! Du är ju helt strålande! ✨ Underbar och vacker människa. Älskar din outfit också! 👌

  1. Å, men tack Per! 🙂 Superkul att träffa dig också, och tack för bra jobb med Itsy, tror verkligen på att VR kan hjälpa många därute, eller funka som ett bra komplement till KBT. 🙂 Tack också för att du tipsar vidare om bra hjälpmedel, GRYMT! Heja dig och ha en toppenkväll! 🙂

 2. Linda skriver:

  Hej, jag undrar också över den fantastiskt fina klänningen? Med vänlig hälsning, Linda

  1. Den är från Gina Tricot, dock från i somras. 🙂

 3. Marina skriver:

  Hej Vanja! Tycker att du är en helt fantastisk förebild på många sätt och vis. Skulle bli sp glad om du kunde ge mig tips på hur man kommer över komplex man har.. vet att du nämnt tidigare att du haft komplex för dina tänder, vilket jag upplever att du släppt allt mer sedan jag började följa dig för flera år sedan. Jag har en sne framtand som jag hatar(!) och speciellt i vissa vinklar. Är en glad person men känner mig ofta reserverad från att le på bild och ibland tom att vara mig själv för att det försämrar mitt självförtroende så pass mycket. Har funderat på tandstöllning vilket skulle kosta mellan 30-50 tusen vilket inte är pengar jag har idag. Så snälla, HUR kommer man över / lär sig leva med / släpper dessa hjärnspöken? Jag tycker fö att du ör superfin i just dina tönder 🙂 kram

  1. TACK. Vad otroligt fint sagt. <3 Förstår dig SÅ väl angående tänderna, har ju ÅRATAL av ångest bakom mig vad gäller dem, och ville under flera år bara sitta åt ett visst håll för att ses från "rätt" sida så att tänderna såg mindre snea ut. Gahhh. Så begränsande! Och så ONÖDIG grej att lägga energi på. Två saker som nog hjälpt mig är dels att jag hittar andra att inspireras av som inte är normativt "perfekta". Spana igenom Instagram till exempel, och hitta brudar som du tycker är härliga och inspirerande, som visar att de är mänskliga men som "ändå" är hur flådiga som helst, både inuti och utanpå. Jag har märkt att jag själv kan känna att det helt plötsogt känns mycket mer okej att jag till exempel har "fel" typ av naglar eller "fula" händer i relation till vad som anses perfekt, om jag har folk som dyker upp i mina flöden som har MINA typer av naglar och händer - men som skiter i att de inte är normativt perfekta utan visar upp närbilder på sina lackade naglar etc ändå. "Kan hon så kan jag!" tänker jag då. Plus att det normaliserar "min" typ av utseende, och gör att jag blir mer van vid att se det. Vilket gör att jag inte instinktivt tycker att det är "fult". Nu låter detta helt galet ytligt, men jag hoppas att du förstår vad jag menar. En annan grej somn hjälpt mig är att jag hittat saker att fokusera på hos mig själv (om vi pratar rent utseendemässigt nu) som liksom balanserar upp tänderna, typ. Min "snyggsida" är t ex den motsatta från den som jag ville visa när jag var yngre, pga mina tänder. Nu tycker jag att jag är finast från just högersidan, "trots" att tänderna då ser absolut sneast ut från det hållet. Dels för att det andra väger upp, en också för att jag uppriktigt tycker OM mina tänder numera. De är ju PERSONLIGA. Precis som min näsa, som jag också hatade när jag var yngre. Den gör ju att jag inte ser ut som alla andra blonda söta tjejer därute. Det är ju den som gör mig till MIG. Hoppas du får lite känsla för hur jag tänkt kring de här sakerna, du fixar också att komma över dina tänder - och framförallt allt börja se dem som personliga och det som gör dig till DIG. Tänk vad tråkigt om alla skulle göra filers överallt tex, då skulle vi ALLA se likadana ut enligt rådande "ideal". SÅ trist. Nä, då vil jag hellre vara personlig och "o-perfekt". 😉 KRAM! <3

 4. Anna skriver:

  Hej! Var kommer din klänning ifrån? Med vänlig hälsning, Anna

  1. Den är från Gina Tricot, dock från i somras. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..