HAR DRAGIT I NÖDBROMSEN

 

Nu sitter jag precis just här, och försöker känna LUGNET. De senaste veckorna har det ju blivit lite mycket igen, som ni vet. Men jag har dragit i nödbromsar till höger å vänster, och från och med tisdag nästa vecka lugnar det tack och lov ner sig igen.

I morgon och måndag rusar det dock på. Möten, samarbeten, aktivitet på Iggys föris, en gala (Mama-galan) och (förhoppningsvis) lansering av mitt och Jossans eget varumärke. Så det är…mycket att få in. Men efter det är det stopp. Jag säger för tillfället nej till en massa grejer varje dag som hade varit ASKUL att göra, men nu är det hälsan och LIVET i fokus.

Lite mammapepp. 😉

Så här sitter jag nu och jobbar på med allt som ska göras, men försöker att skapa lugn genom att omge mig med tända ljus, en kopp te med honung – och choklad. Åsså blommor förstås, alltid blommor.

Och det lyckas ändå tycker jag. Små saker som hur det ser ut omkring en har större inverkan än vad man tror. I alla fall på mig.

Bli inte oroliga nu, jag mår bra och jag har dragit i nödbromsen. Men det tar alltid några meter innan tåget stannar ni vet, på den sträckan är jag nu. Sen ska jag tillbaka till mitt lugn, och till Njutningens År.

SparaSpara

 1. Nej men jag spricker av nyfikenhet och förväntan över ert varumärke! Hoppas verkligen på lansering snart, men bra att du känner där det blir för mycket och drar i nödbromsen. =D <3

 2. Åsa skriver:

  Skönt och glad för din skull att du vände det! Och GRATTIS det varmaste till er familj! Du kommer bli en supergrym 2-barnsmamma❤ Och så även N som pappa. Dessutom kommer ni precis som du skriver vara förberedda på en helt annan nivå och jag vågar lova att Iggy kommer vara ett fantastiskt storasyskon🌟 Du lyser fina V! Kramar till er

 3. Nele skriver:

  Hello Vanja,love your vlog so much;)!and your a so nice and beautiful,i love your youtube channel too…hope there come more Videos;)))!can i ask you where the nice candle holder is from?Thanks

  1. Thank you so much! 🙂 I found the candle holder at a flea market. 🙂

 4. Sara skriver:

  Jag tycker ni en fin familj älskar er
  Kram zahra

 5. Alltså ja, fina detaljer i ens miljöer och vardag gör SÅ mycket! 🙌🏽🌟 Desto mer positiva energier som flödar runt en, desto lättare blir det ju att ta sig an alla måsten och bergstoppar liksom. Men bra att du drar i nödbromsen hallå 💕 kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..