Dagens Momspo eller Dagens Preggo?

Inlägget innehåller annonslänkar

 

Jehupp hörrni. Tänkte inleda inlägget med nåt i stil med att ”här kommer en Dagens Momspo”, men så kom jag på att det ju finns en kategori här i el bloggo som heter ”Dagens Preggo”. Sen förra vändan alltså. Och nu ÄR jag ju preggo igen – så ska jag börja benämna mina outfitinlägg annorlunda nu?

Tänker att jag gör som så att jag från och med nu lägger alla outfitinlägg i BÅDA kategorierna. Då hittar man dem ju oavsett om man är sugen på preggooutfitinspo (hmm, svårt ord?), eller bara ”vanlig” klädinspo. Yes, så gör vi!

Kan avslöja att jag typ LEVT i ovan plagg i typ en vecka. Så. Skön. Outfit. Och snajdig ju! Mera hängselbraller åt folket! Både preggosar som ickepreggosar.

Känner dock att magen verkligen börjar ta plats nu. Det är dags för en shoppingrunda helt klart, för det mesta av det jag har på mig (vad gäller underdelar i alla fall) får jag faktiskt inte på mig längre. Och den känslan är rätt så rackarns ohärlig, både fysiskt och psykiskt. Faktiskt.

Förmodligen därför jag burit ovan svartvita kombo så många dagar i rad nu. Den är snygg, bekväm, och lite vardagsrolig. Ska vi kika på vad det är för plagg kanske?

Hängselbyxor / Dr Denim
Stickad Tröja / Monki (slutsåld, men liknande här)
Pjucks / Flattered (veganskt ”läder”)
Mage / Vecka 17

Klicka gärna på hjärtat nedanför så att jag ser vilka inlägg ni gillar bäst!

 1. Karin skriver:

  Jag kan knappt fatta att du är gravid och att det är nån annan än Iggy, vem kan det va då, liksom? Så himla härligt <3 Så tänker jag ofta… Det var ju liksom Z vi hade väntat på (så länge) vem skulle det kunna vara mer? Blev vi inte komplett iom oss 3 -"saknas" det nån (vem fan är det isf, haha)? Luriga tankar kanske?
  Kram!

  1. Förstår precis! Känns ganska knäppt faktiskt, och jag kan inte alls relatera varken till kiddot i magen eller att det ska komma ut ETT TILL bar – som jag dessutom ska älska lika mycket som Iggy? GÅR det ens? Det gör det ju såklart, men innan man känner detta pyre är allt bara så enormt abstrakt. Och ja – vår familj ÄR ju komplett, precis som den är. Men om ett drygt halvår kommer den känslan såklart ha ändrats. Lurigt, och spännande.

 2. Maria skriver:

  Hej Vanja! Jag är en rätt ny läsare men har fastnat för ditt språk, dina bilder och din härliga attityd. Stort grattis till graviditet nr 2!

  1. Å, men vad KUL att du hittat hit – och TACK för fina ord om såväl preggofiering som mitt sätt att uttrycka mig. BLIR SÅ GLAD! Hoppas du vill stanna kvar här, KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..