ANNONS

Dagens Momspo eller Dagens Preggo?

/

Inlägget innehåller annonslänkar

Jehupp hörrni. Tänkte inleda inlägget med nåt i stil med att ”här kommer en Dagens Momspo”, men så kom jag på att det ju finns en kategori här i el bloggo som heter ”Dagens Preggo”. Sen förra vändan alltså. Och nu ÄR jag ju preggo igen – så ska jag börja benämna mina outfitinlägg annorlunda nu?

Tänker att jag gör som så att jag från och med nu lägger alla outfitinlägg i BÅDA kategorierna. Då hittar man dem ju oavsett om man är sugen på preggooutfitinspo (hmm, svårt ord?), eller bara ”vanlig” klädinspo. Yes, så gör vi!

Kan avslöja att jag typ LEVT i ovan plagg i typ en vecka. Så. Skön. Outfit. Och snajdig ju! Mera hängselbraller åt folket! Både preggosar som ickepreggosar.

Känner dock att magen verkligen börjar ta plats nu. Det är dags för en shoppingrunda helt klart, för det mesta av det jag har på mig (vad gäller underdelar i alla fall) får jag faktiskt inte på mig längre. Och den känslan är rätt så rackarns ohärlig, både fysiskt och psykiskt. Faktiskt.

Förmodligen därför jag burit ovan svartvita kombo så många dagar i rad nu. Den är snygg, bekväm, och lite vardagsrolig. Ska vi kika på vad det är för plagg kanske?

Hängselbyxor / Dr Denim
Stickad Tröja / Monki (slutsåld, men liknande här)
Pjucks / Flattered (veganskt ”läder”)
Mage / Vecka 17

Klicka gärna på hjärtat nedanför så att jag ser vilka inlägg ni gillar bäst!

4
73

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00