ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Tradera

Haffa min klänning på Tradera OCH gör en insats för ett fattigt barn!

/

Finaste blogoliner! Nu har ni chansen att verkligen göra två fantastiska flugor på smällen. Nämligen:

  1. Haffa en SJUKT SNYGG klänning.
  2. Hjälpa ett litet, gott, men urfattigt barn att få mat på bordet.

På Årets Mama-galan nyligen bar jag nämligen ovan tokfina skapelse från Stylein. De hade skänkt ett gäng outfits, som nu går att buda på på Tradera – och ALLA pengar som dras in på auktionerna går OAVKORTAT till Unicef och deras arbete med att hjälpa fattiga barn till ett bättre liv.

Ni kan alltså buda på min snajdiga svarta klänning med stjärnor och månar (ÄLSKAR rymdmönster!), och den som vinner auktionen vinner inte bara plagget – utan även glädjen i att få hjälpa ett litet barn.💞

Klänningen är toksnygg, och det är en omlottmodell vilket gör att den dels passar många (den är i strl S men går alltså att anpassa en del tack vare omlottfunktionen), men också att man kan bära den öppen – som en kimono. Tänk vad fräsigt, till ett par svarta jeans och en enkel tisha, typ.😍

Här ser ni en annan bild på klänningen från Årets Mama (tagen av Frank Nordenberg). Ni ser ju, SÅ fin! Och SÅ bekväm, det gillar man ju he he. Det var bara att släppa ut omlotten runt midjan ju mer jag käkade under kvällen (perfekta preggplagget också då med andra ord).

Här kan ni slinka in och buda på min fina klänning, utropspris ynka 1 spänn!

Missa inte att ni här också kan buda på Jenny Strömstedts, Knivlisas och Englas outfits. Alla pengar för samtliga plagg går oavkortat till Unicef.

2
12

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00